Dropfod

Dropfod – Hvorfor får man dropfod ?

Dropfodsskinne - Dropfodsbånd

Dropfod - Hvorfor får man dropfod ?

Årsagen til dropfod er mange, men ofte opstår dropfod på baggrund af en neurologisk/ muskulær lidelse eller pga. et operativt indgreb.

Ofte ser man dropfod i sammenhæng med diskusprolaps operationer, men også:

  • Alkoholisme
  • Hjerneblødning
  • Blodprop
  • Parkinson
  • Sclerose
  • CMT ( Charcot Marie Tooth)
  • Hofteoperationer
  • Knæoperationer

Mange andre sygdommeder også rammer central nervesystemet og det perifere nervesystem kan være årsagen til at man får dropfod.

Nervesystemet har mange vigtige funktioner i kroppen, og derfor kan skader på dette, have alvorlige konsekvenser. Helt nøjagtigt rammes en nerve kaldet nervus peroneus communis når man får en dropfod.

Se video om hvor meget bedre man kan gå med et Dictusbånd i forhold til stive dropfodsskinner !

Se hvor godt man kan gå - selvom man har dropfod

Vi er specialister i dropfødder

Hos LEMCO er vi specialister i dropfod og har løsninger der for 80% af alle med dropfod er meget bedre end dropfodsskinner.

Vores Dictusbånd er enkle, lette at bruge, kræver ingen tilpasning – kan bestilles online hos os, og hvis du har eb bevilling på Dictusbånd fra kommunen, kan du uploade den via vores bevillingsside på dictus, så sender vi den hurtigt til dig

Bestil Dictus Dropfodsbånd online

Som specialist i dropfødder, har vi hele sortimentet af Dictus Dropfodsbånd. Bestil dit dictusbånd her

CMT Charcot Marie Tooth - Du kan gå bedre med dropfodsbåndet fra os !

Gennem de sidste 30 år har vi hjulpet mange – også med CMT – Derfor er min erfaring at dropfoden giver mange med CMT store udfordringer. Nedsat styrke bør normalt ikke “hjælpes” med en stiv skinne, der medvirker til mere ubalance… Foden bliver “på magisk vis” løftet opad i forenden, og som det ses på filmen, så går man bedre.

Når man har dropfod bliver eks. bilkørsel (hvis man er fører) også en udfordring. Da man får fleksibilitet i fodleddet bliver bilkørsel også mere jævn.

Dictusbåndet sikrer en “almindelig” gangafvikling, og derfor forbliver man mere aktiv, og dermed reducerer man muskeltabet og ikke mindst – tabet af funktionsevne.

Hvis du har erfaringer med stive skinner, så prøv et Dictusbånd – der er 14 dages returret !

CMT - Charcot Marie Tooth - Se video !

Bestil Dictus Dropfodsbånd online

Der er selvfølgelig tilfredshedsgaranti på vores Dictus Dropfodsbånd. Bestil dit dictusbånd her

Bestil dit dropfodsbånd hos os - det er det vi er specialister i - hurtig levering

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

kr. 1.375,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfods Båndet løfter for-foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig eller går dårligt og belaster hoften meget. Ofte fungerer dropfodsskinner fungerer dårligt - giver stiv gang og er besværlige hvis man ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! Upload din bevilling på Dictusbånd her ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før dyre stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode holdbare Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd!)

Dictus Dropfodsbånd – indebrug

kr. 1.375,00kr. 5.500,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug (barfods bånd til strømpesokker), hvis der ønskes kompensation for dropfod uden brug af fodtøj. Med dropfodsbåndet til indebrug kan du gå bedre, uden sko, blot på strømpesokker.

Dropfodsbåndet til indendørsbrug, kræver at man har det almindelige Dictus bånd / Dictus Flex, da denne vare udelukkende er båndet til forfoden.

Dropfods-Båndet til indebrug er One-size og findes til højre og venstre fod.

Dictus Kroge (S-Kroge)

kr. 55,00kr. 2.337,50 Inkl. Moms
Dictus kroge til snøresko Krogene til dropfodsbåndet monteres i snørehullerne og sikrer at dropfoden løftes let fra gulvet. Se instruktionsvideo under dictus dropfodsbånd.. Krogene til dropfodsbåndet forsvinder fra tid til anden, derfor er det altid en god idé at have et par kroge i reserve. Prisen er pr. krog minimums salg: 2 kroge. Ved køb af 10 styk opnås en rabat på 5% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet.(Er fratrukket vores pakker.) Ved køb af 20 styk opnås en rabat på 10% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet.  Er fratrukket vores pakker. Ved køb af 50 styk opnås en rabat på 15% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. (Er fratrukket vores pakker.. Kontakt os venligst for at få rabatten på krogene ! 

Gummibånd til Dictus bånd

kr. 107,50kr. 1.720,00 Inkl. Moms
DICTUS Gummibånd eller som nogle kalder dem gummi-elastikker til Dictus Dropfods bånd. Husk at montere elastikkernes samling som beskrevet i vejledningen "Lemco Dictus Bånd", for at sikre, at de holder længst muligt eller se vidoen her på siden. Vælg mellem standard Gummibånd eller Gummibånd der 9 mm. kortere, det giver lidt mere lift til foden når man har dropfod.

Gummibåndene bestilles enkeltvis, bemærk: minimums-køb er 2 styk.

Ved køb af pakke med 10 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 10% Ved køb af pakke med 20 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 15%
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.