Dropfod

Dropfod – Hvorfor får man dropfod ?

Dropfodsskinne - Dropfodsbånd

Dropfod – Hvorfor får man dropfod ?

Årsagen til dropfod er mange, men ofte opstår dropfod på baggrund af en neurologisk/ muskulær lidelse eller pga. et operativt indgreb.

Ofte ser man dropfod i sammenhæng med diskusprolaps operationer, men også:

  • Alkoholisme
  • Hjerneblødning
  • Blodprop
  • Parkinson
  • Sclerose
  • CMT ( Charcot Marie Tooth)
  • Hofteoperationer
  • Knæoperationer

Mange andre sygdommeder også rammer central nervesystemet og det perifere nervesystem kan være årsagen til at man får dropfod.

Nervesystemet har mange vigtige funktioner i kroppen, og derfor kan skader på dette, have alvorlige konsekvenser. Helt nøjagtigt rammes en nerve kaldet nervus peroneus communis når man får en dropfod.

Vi er specialister i dropfødder

Hos LEMCO er vi specialister i dropfod og har løsninger der for 80% af alle med dropfod er meget bedre end dropfodsskinner.

Vores Dictusbånd er enkle, lette at bruge, kræver ingen tilpasning – kan bestilles online hos os, og hvis du har eb bevilling på Dictusbånd fra kommunen, kan du uploade den via vores bevillingsside på dictus, så sender vi den hurtigt til dig

Bestil Dictus Dropfodsbånd online

Som specialist i dropfødder, har vi hele sortimentet af Dictus Dropfodsbånd. Bestil her

Bestil dit dropfodsbånd hos os - det er det vi er specialister i - hurtig levering

Dictus-Dropfodsbånd-med-Dictuskroge
Luk

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

DKK 1.275,00 Inkl. Moms
Dropfodsbåndet løfter foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig, fungerer dårligt - giver stiv gang eller som blot ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd. Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd)
Luk

Dictus Dropfodsbånd – indebrug

DKK 1.275,00DKK 5.100,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug (barfods bånd til strømpesokker), hvis der ønskes kompensation for dropfod uden brug af fodtøj. Med dropfodsbåndet til indebrug kan du gå bedre, uden sko, blot på strømpesokker.

Dropfodsbåndet til indendørsbrug, kræver at man har det almindelige Dictus bånd, da denne vare udelukkende er båndet til forfoden.

Dropfods-Båndet til indebrug er One-size og findes til højre og venstre fod.
Luk

Dictus Kroge

DKK 55,00 Inkl. Moms
Dictus kroge til snøresko Krogene til dropfodsbåndet monteres i snørehullerne og sikrer at dropfoden løftes let fra gulvet. Se instruktionsvideo under dictus dropfodsbånd.. Krogene til dropfodsbåndet forsvinder fra tid til anden, derfor er det altid en god idé at have et par kroge i reserve. Prisen er pr. krog minimums salg: 2 kroge. Ved køb af 10+ styk opnås en rabat på 10% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. Ved køb af 20+ styk opnås en rabat på 15% på metalkrogene til Dictus dropfods båndet. Kontakt os venligst for at få rabatten på krogene ! 
Tilføj til kurv
Gummibånd til Dictus Dropfodsbånd
Luk

Gummibånd til Dictus bånd

DKK 107,50 Inkl. Moms
DICTUS Gummibånd eller som nogle kalder dem gummi-elastikker til Dictus Dropfods bånd. Husk at montere elastikkernes samling som beskrevet i vejledningen "Lemco Dictus Bånd", for at sikre, at de holder længst muligt eller se vidoen her på siden. Vælg mellem standard Gummibånd eller Gummibånd der 9 mm. kortere, det giver lidt mere lift til foden når man har dropfod.

Gummibåndene bestilles enkeltvis, bemærk: minimums-køb er 2 styk.

Ved køb af 10 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 10% Ved køb af 20 styk gummibånd kan man opnå en besparelse på 15%
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *