Dictus Dropfodsbånd

Dropfodsbåndet kendes også under navnet Dictusbånd / Dictusskinne og er meget egnet til personer med dropfod, der føler at en dropfods-skinne er for besværlig og ubehagelig  eller som  gerne vil kunne bruge almindelige snøresko, selvom de har dropfod.

Selv sko uden huller til snørebånd kan bruges med dropfodsbåndet. Med et bånd mod dropfod, vil man reducere risikoen for at sidde fast i tæpper og lignende og dermed reducere risikoen for fald betydeligt.

Tilfredshedsgaranti på dropfodsskinner !

På vores Dictusbånd  har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre dropfodsbånd har samme kvalitet.
Vi fører kun de originale Dictus Bånd, det garanterer din tilfredshed.

Hvis man køber Dictusbånd hos en bandagist, er det ikke os bekendt muligt at få tilfredshedsgaranti. Specielt med dropfodsskinner der laves på mål, er der ingen returret, selvom mange af dem ender i en skuffe – indtil desperate kunder ringer og har set vores video, og ønsker at prøve som alternativ.

Bevilling på dropfodsskinne fra kommunen ?

Hvis du har en bevilling på DictusBånd fra kommunen kan vi sagtens hjælpe dig. Så er du sikker på at få det originale Dictus Dropfodsbånd og ikke en billig kopi. Ofte kalder kommunen det for dropfodsskinne, dictusbåndet går under samme navn som en dictus skinne.

– Så fakturerer vi kommunen for dit hjælpemiddel.

Frit leverandørvalg, så kan man som borger selv bestemme hvor man vil købe Dictus Skinnen. Det kaldes også frit valgs ordningen.
– Og så er vores DictusBånd meget billigere end hvis man køber det hos bandagister m.v.

Du kan uploade din bevilling på dropfodsskinnen Dictus på formularen herunder. 

Prøv Dictus-båndet i 14 dage…

Alle kan prøve dropfods-båndet på egen krop og opleve hvor godt det fungerer i forhold til faste dropfodsskinner.

Hvis dropfods-båndet mod forventning ikke fungerer perfekt for dig, kan du returnere det pænt indpakket indenfor 14 dage og få pengene retur.

Sættet med dropfodsbåndet indeholder alt hvad du har brug for…

Dictus Dropfodsbånd - Hjælpemiddel mod dropfod
Se video om hvor godt Dictus Båndet fungerer

Få råd og vejledning i DictusBåndet

Kompetent vejledning  vedr. DictusBåndet gives både pr. telefon og i vores butik i Helsingør.

Du kan emaile din bevilling på info@lemco.dk så sender vi dig Dictus dropfods-Båndet, og faktura til kommunen. Såfremt der er tale om en varig lidelse. Du kan også bestille uden om kommunen direkte online i vores webshop.

Dropfodsbånd - Dictus

Prøv Dictus-båndet med 14 dages returret

Når først du har brugt en fast dropfods-skinne i lang tid, vil du opleve en meget mere smidig og mindre besværet gang med Dictus dropfodsskinnen.

Hos os er du sikret mod fejl-investeringer. Returnér blot dropfods-båndet hvis det ikke fungerer, og vi giver dig alle pengene igen.

Dropfodsbånd - Dictusbånd

Dictus Dropfods-ortoser / Dropfods bånd er vores speciale.

Vi lagerfører hele sortimentet af dictus dropfods bånd / dropfodsskinner.

Dictus Dropfodsbånd snøresko

Dropfodsskinne  – Får du ondt i hoften af dropfodsskinnen og synes du at din gang er besværet eller får smerter i din hofte og ryg ?

Så prøv Dictus Skinnen. Den er meget billigere end de faste dropfodsskinner og er i mange tilfælde endnu bedre idet man får en dynamisk gang, hvor foden stadig kan fleks i anklen, og hvor det ikke føles akavet eller det generer med et stativ op omkring benet. Dropfodsskinnen er kun virkelig nødvendig i de tilfælde hvor foden pionerer ind, hvor man kan have tendens til at falde over signe egne ben.

Med Dictus”Skinnen” får du en let og diskret “dropfodsskinne” der samtidig virker  !

Dropfodsskinnnen giver en bedre gang, hvorved risikoen for at falde over gulvtæpper, dørtrin, fortovsfliser m.v. reduceres betydeligt. 

Bevilling af dropfodsskinne

Du kan let sende os bevillingen fra kommunen her.

Levering typisk indenfor 24 timer under normale forhold med GLS.