Bevilling af hjaelpemiddel

Træningscykel et hjælpemiddel ?

LEMCO Combi BIke Plus Motionscykel

Bevilling af trænings-cykel som hjælpemiddel ?

Ifølge Servicelovens § 112. skal din kommune tildele et hjælpemiddel, hvis hjælpemidlet kan afhjælpe de varige følger af nedsat funktionsevne og/eller kan lette dagligdagen i ens hjem og/eller er nødvendigt i ens arbejdsliv.

Desværre er træningscykler som vores LEMCO Combi Bike kun i ganske særlige tilfælde betalt af kommunen. Kontakt os for mere information.

Forslag fra LEMCO  !

Træk hjælpemidler & velfærdsteknologi fra i skat !
LEMCO er et firma med holdninger og kæmper mange slag for personer med handicap. Vi oplever jævnligt den frustration det er for borgerne, der kender deres egen krop og ved hvor vigtigt træning er for deres livskvalitet.

Vi så gerne at politikkerne fik øjnene op for muligheden for at borgere på pension, selv kan anskaffe sig træningsudstyr, og skrive det på skatteblanketten som ved bl.a. håndværkerfradrag. Det er ganske få omkostninger for stat og kommuner i forhold til de mange penge der bruges på handicap transport frem og tilbage til træning.

Omkostningen til anskaffelsen vil hurtigt spare sig hjem ved:

  • Lavere omkostninger til medicin
  • Mere selvstændige borgere der behøver mindre hjælp
  • Mindre belastning af pårørende

Og mange flere fordele !

Bevillinger der samtidig kan understøtte dansk velfærdsteknologi og danske arbejdspladser.

Du kan hjælpe på vej !

Hvis du har en god fortælling der understøtter vores påstand, hører vi gerne fra dig. Vores kommentar til skatteministeren i P1 blev desværre ikke modtaget positivt, vores samtale med socialministeren bar ligeledes præg af at det var svært da mange ministerier skulle involveres.

Kort sagt, vi mangler de gode historier der kan underbygge vores påstand om at det kan betale sig for staten at bevilige trænende hjælpemidler.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *