Aktivitetscykling med video

Spoteee VideoRehab fra LEMCO

Kronborg-vr-traening

Spoteee VideoRehab

– Aktivitetscykling med video af storbyer og natur på storskærm fra LEMCO, målrettet plejehjemsbeboere

Oplev verden i bevægelse på storskærm – motiverer til træning og dialog …

Oplevelser fra både by og land med bevægelse motiverer til dialog og træning

VideoRehab kombineret med daglig træning er livsgivende og giver oplevelser der motiverer mange mennesker til at få udført den vigtige træning, der sikrer at de kan mere i hverdagen, og bibeholder den vigtige funktionevne der sikrer dem en god hverdag.

Tre års udvikling af oplevelses træning er gået forud for denne velfungerende og økonomiske løsning.

Oplevelser der skaber glæde og motiverer…

Samtale orienteret træning

Sådan bruges systemet på Fuglsangsø plejecenter i Grenå

Træningen giver oplagt mulighed for samtale om destinationerne. Optagelserne er lavet med henblik på at der udover oplevelsen også er lagt op til samtale og dialog.

Dialogen gælder både mellem beboerne, der får noget at tale om, og mellem personalet der kan få kendskab til mennesket bag facaden ved de gode samtaler der kan være omkring destinationerne.

Fungerer med:

Video systemet ansporer til at træne udenfor åbningstiden af fysioterapi eller i de tilfælde der ikke er en fysioterapi på plejehjemmet.

Træningstation

Grundet det lydløse design ansporer vores træningsstation til dialog mellem både beboere, terapeuter, plejere og pårørende.

En rigtig god måde at aktivere de beboere der ikke er i stand til at tage på tur, og til at øge funktionsevnen – når borgeren selv kan støtte til eks. toilet bliver behovet for lift reduceret betydeligt, og derved sparer systemet sig hurtigt hjem.

Blot een beboer der ikke skal liftes kan retfærddiggøre anskaffelse af en sådan træningsstation.

De lever sig ind i det. Det er fantastisk

De glemmer fuldstændig at de er ude og cykle, de cykler bare derudaf. de kan cykle dobbelt så langt som de plejer. Plejehjemsleder, Jylland”

Plejecenter Midtjylland

De pårørende synes det lyder både hyggeligt og spændende og det er en fantaktisk mulighed, at de på denne måde får en oplevelse sammen 🙂

Jeg har været til et møde med de andre gruppeledere og de var nærmest ved at blive uvenner, for alle vil være de næste der skal låne 🙂

Bemærk at systemet indehoder en mini PC med Spotee VideoRehab. I de to mindste pakker benyttes eget TV og Træningscykel. Systemet fungerer også som levende billede i eks. opholdsstuer / gangarealer.

På Spoteee VideoRehab aktivitetscykling har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre motiverings systemer i verden har samme kvalitet og funktioner.

* Kontakt os på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med din video løsning til plejehjembeboere og genoptræningscentre.

Bemærk de rolige tempo !

Professionelle optagelser !

De professionelle optagelser giver indhold i samværet, og åbner op for at arbejde med minder fra rejser og ture  tidligere i livet.

Et visuelt motiverings-system på storskærm kan medvirke til en bedre hverdag for en stor gruppe af de ældre, der ikke kan deltage i centerets udflugter.

Med nedskæringer på oplevelser udenfor bo-stedet kan dette være oplæg til mad og temauger på plejecentre i hele landet.

Sådan bruges systemet på Skjulhøjgaard

Systemet har ingen årlig vedligeholdelse eller abonnements betaling.

Systemet tager stort set ingen plads.

Hæng et FuldHD Tv op, og kobl systemet til. Så er man kørende. Spoteee VideoRehab tager ingen plads, og den lille PC kan hænges på væggen under tv´et.

VideoRehab  er velfungerende selv i små lokaler eller opholdsstuer.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 3.000,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler

kr. 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 21.500,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.