Fonde og legater

Puljer der støtter indkøb af velfærdsteknologi

LEMCO Combi BIke Plus Motionscykel

Puljer der støtter indkøb af velfærdsteknologi

Århus kommune – Pulje til velfærdsteknologi

Ansøgning:

Center for Frihedsteknologi
Sundhed og Omsorg
Søren Frichs Vej 36 M, 2. sal
8230  Åbyhøj

Puljen kan fortrinsvist søges af institutioner i kommunen.

Når man skal arbejde rehabiliterende med beboere på plejehjem, men ikke har midlerne til at anskaffe selv pris fornuftige træningscykler, er det en mulighed at søge puljer i kommunerne.

Det er “gratis” penge til anskaffelse af udstyr der styrker beboerne, og aflaster personalet således at der kan fokuseres på omsorg og mindre på pleje. Når beboeren kan være mere selvhjulpen, så hjælper det meget på den daglige drift af et plejehjem.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

En tanke om “Puljer der støtter indkøb af velfærdsteknologi

 1. Heidi Pedersen siger:

  Hejsa
  Jeg vil så gerne hjælpe vores afladtningsbarn på 5 år gammel, som ikke har sprog. Han kan administrere en iPad. Derfor søger jeg et legat til at kunne anskaffe en ipad kun til brug af kommunikation og en app der hedder avaz til ca 1000 kr. Hvor han kan gøre sig forståelig i de basale behov inden han skal flytte hjemmefra. Jeg vil så gerne give ham det største med på vejen i hans voksen liv hvor han kan udtrykke sine ønsker og behov og kan være selvstændig i valg af eks. Mad.
  Jeg håber virkelig på et legat til en iPad og program det er det sidste vi mangler for at komme igang;)
  Frederik er en dreng på 15 år, han har cerebral parese og er født uden sprog. Han forstår det vi siger men kan ikke udtrykke hans egne behov. Han har så meget gå på mod til livet.
  Mvh Heidi Pedersen

Der er lukket for kommentarer.