Træningscykel med motor til brug fra stol

Information om træningscykel med motor

Motionscykel med motor

Træningscykel til kørestolsbrugere og gangbesværede – Uddybende information

Kinevia fungerer både som træningscykel til kørestolsbrugere og til gangbesværede. Med Kinevia’en har man har mulighed for vælge mellem passsiv træning/ aktiv træning eller servo træning.

Denne træningscykel til kørestolsbrugere og gangbesværede tager hensyn til brugernes forskellige styrker og har en indrettet programserie til at imødekommederes forskellige styrkeniveauer og derved få stimuleret muskulaturen optimalt i forhold til deres situation.

Træningsprogrammer kan let ændres

Kinevia har 7 indbyggede træningsprogrammer målrettet forskellige patientgrupper. Fælles for de indbyggede programmer i Kinevia er, at de let via få tryk på displayet kan ændres, således det bliver lettere eller sværere, længere eller kortere for den enkelte bruger.

Udover de forudprogrammerede træningsprogrammer tilbyder Kinevia også analyser og statistik, der f.eks. kan gemmes via et usb stik. På den måde er det muligt at måle forbedreringer hos den enkelte patient.

Vores træningscykel til kørestolsbrugere med hjælpemotor kan justeres på en lang række områder, således at den bliver tilpasset den enkelte bruger. Detr gælder blandt andet højdejustering af styr, hvorved at den rigtige armposition opnås. Derudover kan pedalradius reguleres trinløst og bredden mellem pedalerne reguleres ganske let.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.