Træning

Motion og træning for mennesker med handicap

Combi Bike plus Træningscykel til stol

Vi giver dig mulighed for at træne med stort udbytte på en enkel og overkommelig måde.

Sundhedsstyrelsen anbefaler fysisk aktivitet hver dag.

Sundhedsstyrelsen har gennem en lang række år promoveret anbefalinger for fysisk aktivitet. Deres anbefalinger lyder på at det er yderst vigtigt, at den voksne del af befolkningen er fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen.

Når du træner får mange typisk mere energi, glæde og bliver mere selvhjulpen.

Kroppen har brug for at få motion, både på det mentale plan men ligeså på det fysiske plan.

Fysisk aktivitet er vigtig for livskvaliteten

Effekter af fysisk aktivitet:

 • Hjertets pumpefunktion, således at hjertet bedre kan pumpe blod rundt i kroppen
 • Giver en bedre iltoptagelse i kroppen bidrager til en bedre blodcirkulation
 • Forbedrer ydeevne og styrke
 • Det styrker din fleksibilitet og bevægelsesevne
 • Bedre Kondition
 • Bedre fordøjelse
 • Bedre humør
 • Mere energi i hverdagen

I Danmark findes der forskellige idrætsgrene egnet til mennesker med et handicap.

Således er det muligt for dig med handicap at finde en idrætsgren der passer, fordi idrætten ofte er tilrettelagt efter hvilken funktionsnedsættelse man har.

Også selvom du ikke kan tage et skridt eller gå, eller er lammet / amputeret kan du træne med vores cykel.

Muligheder for motion når man har et handicap og / eller sidder i kørestol

Har du blot lidt funktion i benene er ridning, sejlads og svømning en god trænings-mulighed. Sidder du i kørestol har du mange muligheder for at få motion.

For eksempel er disse sportsgrene egnet til kørestolsbrugere:

 • Atletik
 • Aerobic
 • Basketball
 • Bordtennis
 • Bueskydning
 • Kørestolsdans
 • Skydning

Dansk Parasport tilbyder 29 forskellige idrætsgrene, så der er mange muligheder.

Se nærmere på siden her Parasport Sportsgrene

Ridning er en af de sportsgrene der hjælper mange mennesker med handicap. Handicap ridning er en sportsgren der giver bedre motorik og kropskontrol, ridningen styrker din core stabilitet.

Ridningen giver en god stabilitets og styrketræning, for hele din krop. Du får med ridning brugt dine inderlår, baglår, mave, ryg og arme.

Vi er altid behjælpelig med råd og vejledning i hvordan du bedst træner med vores mobilitetstrænere når du har et handicap.

Hos Lemco har du mulighed for at opleve effekten ved hjælp af en af vores træningsmaskiner i dit eget hjem. Vores El ridemaskine kan hjælpe til at du kan få styrket dine muskler og trænet din balance, næsten som du ville have gjort ved normal ridning.

På denne måde bliver det lidt sjovere som supplement til den genoptræning du måske er i gang med.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) Der er mange der vil leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer er cykler der i handlen koster kr. 10.000 så du kan leje en rigtig god motionscykle hos os.  Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig til at kunne dyrke motion – selv med handicap.

Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.