Sofacykel / Pedaltræner

Specialpedaler med hælkappe

Pédale avec maintien talon pour pédalier 2 pédales

Sofacykel til ældre med unikke pedaler med velcro

Specialpedaler med hælkappe
og velcrobånd

Denne sofacykel er specielt velegnet til ældre og gangbesværede, da den er udstyret med specialpedaler, der sikrer at fødder ikke falder af pedalerne under cykling.

Det gør det let at sætte benene op i pedalerne og man skal ikke bøje sig ned for at få fastgjort sine fødder – dermed bliver pedaltræneren brugt og yder sin gavnlige effekt.

Et velkendt problem med andre små motionscykler i bukket jern – der står på gulvet er, at anstrengelserne for at holde fødderne på plads, bliver så store at lysten til at træne forsvinder.

At have pedaler med hælkappe, er specielt gavnligt for ældre, der gerne vil tage et hvil mellem cykelturene, da foden uden besvær kan hvile i pedalen.

Pedalen har velcro remme på begge pedaler, så man kan “trække” nr. 2 ben med rundt, såfremt man ikke har lige mange kræfter i begge ben. Men måske er det bedre med vores Combi Bike Plus hvis du har en moderat til kraftig lammelse i benet.

De færreste har dog overraskende nok brug for denne velcro, da pedalerne og cyklen er så godt designet.

Pedalradius på B´fit mini sofacyklen er: 12,5 centimeter, hvilket er lidt mindre end mange motionscykler (der typisk har 17 cm.) og cyklen er derfor lettere at træde rundt da radiussen ikke er så stor – også selvom man ikke har fuld førlighed i benene.

Derfor er det en ideel sofacykel til ældre og gangbesværede og den er yderst anvendelig til almindelig vedligeholdelsetræning, hvilket gør trænere relevant i hverdagen specielt for ældre samt til almindelig genoptræning i hjemmet.

Korte pedalarme til pedaltræneren

Vi har mod mindre betaling mulighed for at montere kortere pedalarme på 9.5cm i længden, hvis en pedalradius 12,5 centimeter er for stor. Det er mest relevant der hvor pedaltræneren bruges til genoptræning.

Dictus-Dropfodsbånd-med-Dictuskroge
Luk

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

DKK 1.275,00 Inkl. Moms
Dropfodsbåndet løfter foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig, fungerer dårligt - giver stiv gang eller som blot ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd. Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd)
Smartstol til handicap med armlæn
Luk

LEMCO SmartStol

DKK 4.750,00 Inkl. Moms
Senior stol med armlæn, der er helt unik og som hjælper gangbesværede og pårørende til let at sætte sig ved spisebordet på nem og behagelig samt sikker måde. Senior-Stolens overdel kan skydes ind til bordet, medens benene står fast på gulvet. SmartStolen kan drejes så den står parallelt med bordet så den er let at sætte sig i, stolen fås i flere farver.  Stolen triller ikke og man undgår at skulle “hoppe” ind til bordet, eller pårørende skal skubbe en tung ægtefælle ind til bordet, idet stolens overdel let kan “skydes” frem mod bordet. Stolen er unik og patenteret i mange lande. LEMCO er eneforhandler i Europa og vi har leveret langt over 500 af disse stole til private og plejecentre i Danmark og udland. 

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Lemco-core-trainer
Luk

LEMCO Core Trainer Advanced

DKK 23.900,00 Inkl. Moms
LEMCO CORE TRAINER Advanced - El hest til Rehab brug Elektrisk ridemaskine / elektrisk ridesimulator til alle med behov for at styrke musklerne i overkroppen grundet ulykke eller f.eks. medfødt handicap.

El hesten reducerer spasticitet og styrker kroppens core muskulatur.

Mange med funktionsnedsættelser benytter handicap ridning en gang om ugen, her kan der med vores elektriske hest suppleres ugentlig handicap ridning. På vores el-hest kan der trænes hver dag - flere gange - og dette hjemme uafhængig af ugedag. En ridemaskine kan stimulere balancen, og gennem daglig træning styrker ridetræneren overkroppen ved hjælp af de effektive ride bevægelser.

Dermed er ridesimulatoren ofte et godt supplement til ridefysioterapi.

Bemærk: Max 100 kg. (Kontakt os ved behov over 100kg.) Kontakt os venligst for afprøvning.
Tilføj til kurv

Kun hos LEMCO!

Du kan opgradere til vores store genoptræningscykel (COMBI BIKE PLUS) på et vilkårligt tidspunkt og få den fulde købspris  fra totalbeløbet.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *