Gangbesværede, Kørestolsbrugere, Sofacykel / Pedaltræner, Træning

Sofacyklens mange ansigter

Sofacykler fås både i god kvalitet og som noget værre skrammel. Man skal se sig godt for!

Skrammel, bras eller kvalitet

Man kan sælge for at sælge, men det mener vi ikke er vejen frem.

Vi vil gerne være kendt for at sælge noget som gør en positiv forskel. Specielt indenfor hvad man kalder pedalcykler eller sofacykler om man vil, er der rigtig mange muligheder og nogle sofacykler er bare væsentligt bedre end andre.

Vi har kigget på mange forskellige på markedet før vi besluttede os hvilke, der levede op til vores kvalitetskrav og vi blev mildest talt overraskede over hvor mange uanvendelige modeller, der egentlig findes.

Vi fandt en model, vi som firma kan stå ved og vi ved at den sofacykel gør og har gjort en forskel de steder, den står, hvad end der er tale om private hjem, plejehjem, dagscentre, fysioterapier, plejecentre eller andre steder.

Så går tankerne på at investere i en sofacykel er her fire gode råd før du investerer i en sofacykel til dig selv eller andre.

  1. Tænk på at den skal stå stabilt på gulvet og ikke fjerne sig fra en, når man træder rundt
  2. Fødderne skal ikke falde af pedalerne hvert andet øjeblik
  3. Det skal være muligt at regulere modstanden individuelt, så det passer til ens benstyrke.
  4. Prøv den før du køber, hvis ikke det er muligt, så sikr dig, at den kan leveres tilbage og dine penge kan komme retur

Vil du vide mere om fodcykler, pedalcykler eller sofacykler (kært barn har mange navne), har gode som dårlige oplevelser kan du kommentere dette indlæg og du er velkommen til at give os et ring, så vi kan vejlede dig i forhold til dine behov.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *