Gangbesværede

På besøg i innovatoriet i Sandefjord

Innovatoriet

I Sandefjord i det sydlige Norge udstilles en lang række velfærdsteknologiske hjælpemidler, som kan være til inspiration for ældre, pårørende til gangbesværede og blandt andet personale på plejecentre og sygehuse.

Her findes en lang række hjælpemidler fra forskellige lande. Elevationsenge, Cykel dome og nu bliver vores Smartstol også udstillet, hvilket vi er glade for og stolte over.

Personalet fra Innovatoriet havde set den på den velfærdsteknologiske udstilling i Aalborg, og var så begejstret, at den nu også har fået en permanent plads i Sandefjord.

Man kan se mere om hvad Innovatoriet er her i en youtube video. (åbner nyt faneblad/vindue)

Stolen bestilles direkte hos LEMCO i Danmark og sendes til Norge. Bestil stolen her ! 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.