Sofacykel / Pedaltræner

Sofacykel – Pedaltræner prøv den i 14 dage

SofaCykel : Pedaltræner fra lemco

Sofacykel / pedaltræner kan prøves hjemme i 14 dage

Så bliver du overbevist om forskellen på denne pedaltræner og de små billige pedaltrænere i bukket jern !

Er du interesseret i at opleve hvor godt vores SofaCykel fungerer, så tilbyder vi en enestående mulighed for at man kan afprøve en Lemco B’fit mini pedaltræner i 14 dage.

Du kan derved i ro og mag opleve den og sikkert allerede nå at opleve bedre gang, bedre søvn, varme i benene og længere gangdistance. Du kan i det mindste nå at finde ud af at du sikkert godt kan bruge den.

Mange finder hurtigt ud af at man kan cykle og få det bedre – ofte ved blot en lille indsats.

Dine penge er ALDRIG tabt - Du kan opgradere til vores større cykel

Det hænder at man efter nogle år vokser ud af pedaltræneren. I de tilfælde hvor en eller flere sygdomme gør at funktionsevnen daler – også selvom man træner, så tilbyder vi som noget helt unikt.

Du kan returnere cyklen på et vilkårligt tidspunkt (også 3 eller +5 år efter du har købt cyklen) så trækker vi det fulde beløb fra som du måtte have betalt for cyklen (købt hos os) hvis du opgraderer til vores LEMCO COMBI BIKE Plus. 

Hvis du har købt pedaltræneren eller har en anden motionscykel / Pedaltræner som du ikke kan bruge mere –  så kontakt os, vi kan måske stikke noget helt specielt sammen til dig.

Pedalerne sættes på, og derefter tværstangen.

Alt i alt tager det under 4 minutter at samle B´fit mini sofacyklen – når du følger brugsanvisningen.

En lille nøgle følger med, så du skal ikke til at lede efter værktøj.

Sådan vælger du den rigtige pedaltræner / Sofacykel

Hvis du er i tvivl om du skal vælge en billig pedaltræner eller en kvalitets pedaltræner / Sofacykel.

Så lov os at prøve de to i forhold til hinanden, køb den et sted på nettet med 14 dages returret…

Indenfor 14 dage vil du uden tvivl vælge at beholde vores, idet den på trods af at beløbet er en del højere end en billig pedaltræner, er så meget bedre at du ikke vil være i tvivl.

Hos os får du kompetent vejledning så du får den rigtige pedaltræner

Hvis du er i tvivl om motionscyklen er noget for dig, så kontakt os, så tager vi en snak udfra netop din situation, og sikrer os at du bliver vejledt til den rigtige pedaltræner.

Vi importerer selv cyklen som er produceret ud fra vores specifikation. Derfor findes denne sofacykel kun hos LEMCO.

Den lille træner indeholder en patenteret magnetisk modstand og et svinghjul, der sikrer glidende og behagelig træning. Modstanden kan justeres trinløst ved blot at dreje på modstandsknappen.

Pedalerne med hælkappe fuldender cyklen til en super løsning for gangbesværede og personer der har behov for at vedligeholde styrke og blodcirkulation i benene.

Pedaltræneren kan også bruges til let genoptræning og benyttes fra eks. kørestol hvis nødvendigt. 

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Motionscykel til Stol / Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444

Pedaltræner med specialpedaler

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *