Combi Bike Plus Træningscykel til kørestol

Prøv vores Combi Bike i 14 dage

Entraineur Terapeutique de mouvement sans moteur - Technologie BEAT est meilleur et moins cher

Prøv vores Combi Bike i 14 dage… – Og bliv overbevist om hvor godt den fungerer.

Er du i tvivl om hvordan Combi Bike fungerer, så tilbyder vi muligheden for at du kan prøve vores Combi Bike i 14 dage, således at man kan afprøve den i ro og mag, inden man beslutter sig for et egentlig køb.

Hvis man bliver forhindret i prøveperioden?
Hos os i LEMCO er vi meget fleksible mht. lån, leje og returnering, idet vi er af den overbevisning at hvis man i forvejen har sygdom inde på livet, så skal mulighederne for at øge livskvaliteten være let og ubesværet. Derfor ring til os, så vi kan forlænge prøve eller lejeperoden.

Lej en Combi Bike
Du kan vælge at leje en Combi Bike i en periode på op til 3 måneder. Lejeprisen for en Combi Bike er kr. 1.500,- pr. måned. inkl. moms. Lejeprisen faktures pr. måned og der er 1 måneds opsigelse.

Combi Biken er samlet når den leveres
Cyklen leveres på en palle klar til brug. 

Hjælp til at komme igang for privatpersoner
Vi kan komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang, det afstedkommer oftest en faktura på transport. Ofte er din fysioterapeut den ideelle hjælp til at vejlede dig, og en pårørende til at samle cyklen.

Køb Combi Bike efter endt lejeperiode
Hvis man efter endt lejeperiode ønsker at købe vores Combi Bike, bliver lejeperiodens pris (3 mdr) naturligvis trukket fra prisen på Combi Bike’en.

Fragt
Vi sørger for at Combi Biken kommer frem til dig. Fortryder du enten i prøveperioden eller lejeperioden, betaler du for at sende Combi Biken tilbage til os.

Er du interesset i en prøveperiode eller har du spørgsmål ?

Ring 3325 4002 – Vi glæder os til at tale med dig.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.