Sclerose

Spasmeknuser

spasmeknuser fa lemco

Spasmeknuser – Vi opfandt ordet i 1995

Senere har det vist sig at cyklen var effektiv mod mange andre problemer end kun spasmer, derfor bruger vi ikke ordet meget mere – men det har hængt ved i fagkredse og blandt personer med Sclerose.

LEMCO Active Plus – Spasmeknuseren

Spasmeknuseren eller spasmeknuser som mange kalder vores LEMCO Active Plus

LEMCO Active Plus blev døbt Spasmeknuseren indledningsvis i 1995 , idet den viste sig i den grad at hjælpe mod de mange spasmer som mange Sclerose patienter oplever.

Disse spasmer kommer ofte både dag og nat, og kan mindskes ved brug af diverse præparater.

Lemco Active Plus er nu udgået af produktionen, men vi har en alternativ løsning der er endnu bedre og up-to-date, som kan hjælpe med træning for folk med Sclerose.

Det drejer sig om Lemco Combi Bike Plus, der er en manuel arm-bentræner, der på en unik facon kan hjælpe dig med at forblive aktiv – på trods af til tider svære handicap.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.