Sclerose

Inkontinens og sclerose

Combi Bike Plus Motionscykel Kørestol

Inkontinens og sclerose

Inkontinens, et hyppigt problem blandt personer med Sclerose

Problemer med at holde på vandet er meget udbredt og mest almindeligt hos kvinder med Sclerose.

Der er forskellige årsager til inkontinens. Det mest almindelige er, at det skyldes dårligt fungerende muskulatur i bækkenbunden.

Kinevia, der er vores træningsdcykel med elektrisk hjælpemotor og Lemco Combi Bike, der vores manuelle arm og ben træner, hjælper med at opretholde eller genopbygge muskulaturen i bækkenbunden. Dette har vist sig at have gavnlig indvirken mod inkontinens i et antal tilfælde gennem tiderne.

Kinevia og Lemco Combi Bike er begge velegnede træningscykler, der hjælper netop den gruppe personer som ikke kan opnå bevægelse gennem gang eller med almindelige kondicykler mm. med at få bevæget bækkenpartiet.

Læs mere og prøv LEMCO Combi Bike i 14 dage

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.