Bedste træningscykel med motor

Træningscyklen med motor til kørestol fra LEMCO er produceret i Tyskland. Den er denbedste, stærkeste og den med flest justeringsmuligheder for træningscykler med hjælpemotor sammenlignet med alle andre på markedet.

Sådan tør vi godt beskrive Kinevia, der giver målrettet fysisk træning til de personer, som ikke ved egen kraft kan få bevæget og motioneret benene. Man kan både træne fra kørestol og fra egen stol.

Træningscyklen har forskellige indbyggede træningsprogrammer, der er tilpasset til forskellige sygdomsforløb og derfor velegnet til personer, der har brug for genoptræning eller vedligholdelsestræning.

Træningscykel med hjælpemotor – Sådan kan du få en

Lej pr. måned for en kort periode
Bestil online – 14 dages returret
Prøv i 14 dage og lej evt. derefter

På Kinevia har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre cykler har samme kvalitet og funktioner.

* Ring på tlf: 3325 4002 og hør hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med din træningscykel med motor.

Træningscykel fleksibel og brugervenlig

Træningscykel med motor til kørestol

Fleksibilitet, brugervenlighed og mange tilpasnings muligheder har været nogle af nøgleordene, da Kinevia blev udviklet.

Dette er med til at gøre den en til genial cykel for både patienter og terapeuter, da den er let at arbejde med og tager hensyn til brugernes forskellighed.

Kinevia fås som bentræner eller som ben og armtræner i en og samme maskine. Uanset handicap eller behov, er der med Kinevia træningscyklen en god mulighed for at få relevant fysisk træning og motion.