Lemco combi bike model 2009

Pris model 2009

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

LEMCO Combi Bike – Pris for den udgåede model 2009

Ny Dansk Combi Bike – Verdens bedste motionscykel til kørestol KLIK HER!

Leveres usamlet

Til displayet er der vedlagt batterier.

Der medfølger 3 stykker værktøj til at montere ben, fodstøtter og håndtag til armtræning.

Kontakt os for information om den nye combi bike plus.

Tidligere model af LEMCO Combi Bike, nu erstattet af LEMCO Combi Bike Plus

Lemco Combi Bike træningscyklen samles let med de otte medfølgende skruer. Det er også muligt at få cyklen leveret samlet, hvorved der betales lidt ekstra. Samlingen tager ca. 15 minutter og består af at skrue cyklens fødder på cyklen, håndtag og Pedaler monteres ligeledes let med en skrue. Vores kunder melder samstemmende at den er let at samle.

På billederne ser cyklen større ud end den er i virkeligheden. Den fylder som en lille lænestol, og kan normalt findes plads til.

Ved at lave en “grøn levering” i papkasse pr. fragtmand spares der meget CO2 og køretid, hvilket udmønter sig i en lavere pris end ellers muligt.

Tidligere model af LEMCO Combi Bike, nu erstattet af LEMCO Combi Bike Plus

Dansk Produceret træningscykel i verdensklasse til brug fra stol eller kørestol

Har du brug for vedligeholdende træning efter blodprop i hjernen elller eks. hjerneblødning, og den tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

Træningscyklen er unik og fås alene hos LEMCO, og kan bruges af stort set alle også

  • Halvsidigede lammede
  • Paraplegikere (lam fra livet og ned)
  • Tetraplegikere (lam fra brystet og ned)

Typisk har man lidt kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok tila t få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget teknologi.

Derfor behøver man ofte ikke en træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som den træningscykel som vi producerer her i Helsingør.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.