Træningsløsninger til kørestolsbrugere og gangbesværede

Løsninger til både arm og bentræning

Velkommen her på lemco.dk.

På disse sider vil der være en beskrivelser af de træningsløsninger vi blandt andet tilbyder til kørestolsbrugere, gangbesværede og sengeliggende personer. I vores shop er det muligt at se alle vores løsninger samt tilbehør.

Vores løsninger til motion er primært målrettet bentræning siddende i stol eller kørestol, men vi har også forskellige løsninger til arm træning og skulder træning. Flere af vores træningsløsninger kan både bruges til både arm og bentræning, og med vores Combi Bike som er en unik motionscykel, har man mulighed for at få trænet både arme og ben på samme tid!

Træningsløsningerne er velegnet til både genoptræning og vedligeholdende træning, hvor man har mulighed for at få styrket muskulaturen, øget blodcirkulationen og dermed opnå en forbedring af den tilstand, man befinder sig i.

Træningsudstyret er velegnet til placering i fysioterapier, på plejecentre, genoptræningssteder og til træning hjemme i private hjem mv.

Hvilken træningsløsning bør man vælge

Der kan være mange årsager til at man overvejer om træning vil forbedre den situation, man befinder sig i.

Har man f.eks. kolde fødder, kolde ben, vand i benene kan dette ofte afhjælpes ved at træne benene og dermed få dem i bevægelse og dermed aktiveret musklerne og forbrændingen. Uanset årsagen har vi mange forskellige træningsløsninger, der kan hjælpe med den daglige motion og det rigtige valg er naturligs individuelt i forhold til de krav man har og de udfordringer man står over. Vi anbefaler, at man i den forbindelse med valg af træningsudstyr taler med sin fysioterapeut eller lignede for at få den bedste anbefaling.

Har man meget eller lidt plads, ønsker man at kunne træne både arme og ben eller kun ben alene, har man brug for hjælpemotor pga. manglende førlighed i benene eller om kan man klare sig uden.

Træningscykel til kørestol
Se vores træningscykel med motor her
Se mere til vores sofacykel her
Se mere til vores manuelle arm/bentræner her

Prøv i 14 dage

Vi er specialister i træningsløsninger til handicappede, kørestolsbrugere og gangbesværede og har mere end 30 års erfaring med at vejlede til den rigtige løsning.

Derfor tilbyder vi også med en lang række af vores træningsløsninger, at de kan afprøves i 14 dage, således at man i ro og mag, finder ud af hvordan den valgte træningsløsning gør en positiv forskel i hverdagen.

Det er jo det de skal.

træning