Motionscykel til handicappede

Motionscykel til genoptræning målrettet handicappede

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

LEMCO motionscykler til dig med handicap og kørestolsbrugere.

LEMCO ER Danmarksmester i træningscykler til mennesker med handicap og kørestolsbrugere

Træningscyklerne sikrer motion for den gruppe mennesker med handicap der ikke kan benytte en traditionel motionscykel.

Muligheden for at prøve i eget hjem er unik, der er også mulighed for at prøve løsningerne i vores showroom i Helsingør hvor vi også producerer nogle af cyklerne.

Lemco Combi Bike Plus

Motionscyklen ALLE kan bruge. Erstatter i 99% af tilfældene dyre motionscykler med hjælpemotor. Den aktive træning er overraskende let, selv for mennesker med svære handicap. Der kræves stort set ingen kræfter for at holde bevægelsen igang – og bevægelsen er både lydløs og helt glidende og uden hak.

Kinevia motionscykel til brug fra almindelig stol

Denne cykel er egnet til dem der slet ikke kan noget selv, eller som mentalt ikke kan forholde sig til at skulle skifte retning undervejs. På Combi Bike Plus hjælper vores BEAT Teknologi til at bevægelsen er helt glidende, på Kinevia bliver bevægelsen knap så glidende, men fungerer fuld automatisk.

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regne med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i super kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Tilbuddet gælder også ved returnering om et år eller om to år, så vi har ubegrænset retur-ret til fuld pris ved opgradering !  Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Sofacyklen har pedaler med en unik og effektiv hælkappe (og velcro) der sikrer at fødderne bliver på pedalen under træning. Det er samtidig let at få fødderne på plads til træningen. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen. Sofacyklen er udstyret med et digitalt display, der blandt andet viser km/t, hastighed og træningstid, så man kan følge sine fremskridt. 
Tilføj til kurv

Kinevia motionscykel til kørestol

Som kørestolsbruger skal man være uden armkræfter for at denne motionscykel giver mening. Derfor er billedet desværre lidt misvisende – jeg må se at få taget et bedre billede 🙂

B´fit mini pedaltræner til brug fra stol / kørestol

Vores pedaltræner: B´fit mini sofacykel er egnet til alle som har brug for at holde benene og blodcirkulationen igang i benene. At holde sig i gang vedligeholder musklerne så man går mere sikkert og i det hele taget har lettere ved de almindelig daglige gøremål. Det er en økonomisk fornuftig pedaltræner.

Som noget unikt hos LEMCO kan man til enhver tid returnere pedaltræneren og få trukket beløbet fra prisen på vores LEMCO Combi Bike Plus – hvis behovet for træning ændrer sig.

Det er det vi kalder god service og god karma. 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *