Motionscykel til handicappede

Motionscykel til genoptræning målrettet handicappede

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

LEMCO motionscykler til dig med handicap og som er kørestolsbruger.

LEMCO ER Danmarksmester i træningscykler til mennesker med handicap og kørestolsbrugere

Træningscyklerne sikrer motion for den gruppe mennesker med handicap der ikke kan benytte en traditionel motionscykel.

Muligheden for at prøve i eget hjem er unik, der er også mulighed for at prøve løsningerne i vores showroom i Helsingør hvor vi også producerer nogle af cyklerne.

Lemco Combi Bike Plus

Motionscyklen ALLE kan bruge. Erstatter i 99% af tilfældene dyre motionscykler med hjælpemotor. Den aktive træning er overraskende let, selv for mennesker med svære handicap. Der kræves stort set ingen kræfter for at holde bevægelsen igang – og bevægelsen er både lydløs og helt glidende og uden hak.

Kinevia motionscykel til brug fra almindelig stol

Denne cykel er egnet til dem der slet ikke kan noget selv, eller som mentalt ikke kan forholde sig til at skulle skifte retning undervejs. På Combi Bike Plus hjælper vores BEAT Teknologi til at bevægelsen er helt glidende, på Kinevia bliver bevægelsen knap så glidende, men fungerer fuld automatisk.

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Motionscykel til Stol / Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 18.900,00DKK 21.143,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444

Pedaltræner med specialpedaler

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.

Kinevia motionscykel til kørestol - kun for dig uden nogen kræfter i armene...

Som kørestolsbruger skal man være uden armkræfter for at denne motionscykel giver mening. Derfor er billedet desværre lidt misvisende – jeg må se at få taget et bedre billede 🙂

Pedaltræner til træning for dig der mangler styrke i benene

Vores pedaltræner: B´fit mini sofacykel er egnet til alle som har brug for at holde benene og blodcirkulationen igang i benene. At holde sig i gang vedligeholder musklerne så man går mere sikkert og i det hele taget har lettere ved de almindelig daglige gøremål. Det er en økonomisk fornuftig pedaltræner.

Som noget unikt hos LEMCO kan man til enhver tid returnere pedaltræneren og få trukket beløbet fra prisen på vores LEMCO Combi Bike Plus – hvis behovet for træning ændrer sig.

Det er det vi kalder god service og god karma. 

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig så du får den bedste motionscykel hvis du sidder i kørestol.

Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *