Nyhed

Sengecykel

Pédalier pour patients en dialyse

Sengecykel til træning i hospitalsseng

Selv i sengeliggende perioder, bør man motionere for at holde kroppens funktioner igang og styrke blodomløbet i kroppen.

Sengecyklen fra LEMCO er udviklet fra bunden som sengecykel, det innovative håndtag gør at den let sættes på sengegavle der både er i metal, plastic og træ.

Den magnetiske modstand sikrer lydløs træning og ensartet modstand i hele rotationen.

Sådan kan du få en Sengecykel

Kontakt os gerne for en dialog om fordelene ved denne cykel i forhold til andre cykler på markedet. Vi er fleksible med udlån til afprøvning til såvel hospitaler, plejehjem og i mange tilfælde er det også muligt for privat-personer.

På vores sengecykel har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre sengecykler er så fleksible og effektive på samme tid
* Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer fuld tilfredshed med din sengecykel.

Sengecyklen er en let og fleksibel løsning

Sengecyklen er nem at flytte rundt og flere patienter kan let dele en træningscykel. Ved at  cykle mens man ligger ned, undgår man at sengeliggende patienter taber 10-20% at muskelstyrken i løbet af den første uge, man er sengeliggende.

Ydermere kan modstanden let reguleres på sengecyklen, således at der kan tages hensyn til muskelkraften i benene hos forskellige patienter.

Kan monteres på sengegavle af træ, rør, aluminium og plastik

Sengecyklen er de-facto standard på Danske DialyseAfdelinger – fordi den virker…

Helbredsportalen.dk vises videoer om hvordan sengecyklen bliver brugt i Dialyse Afdelinger.

Bestil din sengecykel hos os - det blir du glad for

Sengecykel til hospitalsseng
Luk

Sengecykel til Hospitalssenge

DKK 12.250,00 Inkl. Moms
Sengecykel til Hospitalssenge der er udviklet og produceres i Danmark. Banebrydende sengecykel til hospitalssenge og plejesenge. Cyklens unikke design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals og plejesenge. Enkel i brug, godt tråd og enkel betjening - gør at cyklen bliver brugt og efterspurgt af patienter. Vejer blot 9.3 kg og er let at holde ren.
Tilføj til kurv
Luk

Vægophæng til BedBike Sengecykel

DKK 1.000,00DKK 4.000,00 Inkl. Moms
Vægholderen til sengecyklen LEMCO BedBike giver mulighed for at hænge cyklen på væggen, således at den ikke optager plads på eks. rulleborde og reducerer risikoen for at den falder på gulvet fra borde med hjul.

Kan bestilles med wire og kodelås.

Kontakt os og lad os hjælpe dig til den helt rigtige løsning.
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Relaterede Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *