Motionscykel til benamputeret

Motionscykel til ben-amputeret

Motionscykel til benamputeret
LEMCO

Motionscykel egnet til ben-amputerede

Eneste motionscykel der er egnet til når man er amputeret
Mobilitetstraenere til stol og koerestol
LEMCO MOTIONSCYKEL TIL BENAMPUTEREDE

Brugervenlig og enkel

Overraskende god og effektiv motionscykel når man skal styrke blodomløbet og reducere risikoen for amputation.

Det virker !

AMPUTATIONS TRUET ?
Hvis din gang er besværet af en hel eller delvis amputation – er motionscykling på vores træner en måde hvor du kan vedligeholde blodcirkulationen i benet / benene på en enkel og skånsom facon. 

Benene skiftede hurtigt farve

Forleden kom en middelaldrende dame på besøg i vores showroom. Hun havde Sclerose og en gangdistance på få meter. Egentlig var hun på besøg for vores krykker, men da vi selv producerer og udvikler de her mobilitetstrænere så var det nærliggende at prøve medens hun var her.

Hun cyklede og øjnene begyndte at svømme af velbehag, medens hendes forældre og jeg selv stod og kiggede på skiftede hendes ben farve. Fra at være “små blå” på denne varme sommerdag, skiftede de farve og blev lyserøde efter blot ca. 15 minutters træning siddende på en stol.

Vi små-snakkede undervejs, så det var ikke fordi hun blev stakåndet eller trak vejret besværet. Repetitioner Repetitioner hjælper..

Du kan prøve selv !

Du kan leje cyklen i nogle måneder. Hvis du køber cyklen (og det gør stort set alle) så trækker vi det du har betalt fra i prisen(indenfor 3 måneder). Det er en “billig” måde at sikre sig at cyklen fungerer som vi skriver – også for dig !

Hvis du bliver træt af cyklen, ligegyldigt af hvilken grund, så returnér den blot og få pengene tilbage minus de måneder du har haft den og leveringen.

Det er det vi kalder tilfredshedsgaranti.

Som amputeret ved hoften kan du også motionere

HAR DU PRØVET ALT ANDET UDEN HELD ?
Det er overraskende behageligt. Slet ikke samme oplevelse som almindelige motionscykler hvor man som ben-amputeret må hive pedalen rundt. Med Combi Bike Plus cyklen bevæger benet sig helt glidende og den side hvor der ikke trædes, følger med henover det døde punkt – således at bevægelsen er jævn. 

Jeg kunne sidde her i timevis !

Da vi præsenterede cyklen i Bellacenteret kom en ældre benamputeret mand forbi. Han prøvede vores cykel og blev virkelig overrasket over den følelse af glidende bevægelse, som han ikke havde oplevet efter han var amputeret.

Du kan prøve selv !

Det er svært at forestille sig at man faktisk kan motionere med blot et ben. Man skal næsten prøve det for at få følelsen i kroppen med hvor godt det føles igen at bevæge hele kroppen.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 3.000,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler

kr. 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 21.500,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444
Kontakt os og prøv den !
PRØV, LEJ ELLER KØB
Du vil blive overrasket over hvor godt det fungerer i forhold til de motionscykler du måske allerede har prøvet.
Lemco Combi Bike - Display
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig med en god motionscykel – selvom du er amputeret.

Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.