Motionscykel til benamputeret

Motionscykel til ben-amputeret

Motionscykel til amputerede
LEMCO

Træningscykel til brug for benamputerede

Eneste motionscykel der er egnet til når man er amputeret
Mobilitetstraenere til stol og koerestol
LEMCO MOTIONSCYKEL TIL BENAMPUTEREDE

Brugervenlig og enkel

Overraskende god og effektiv motionscykel når man skal styrke blodomløbet og reducere risikoen for amputation.

Det virker !

AMPUTATIONS TRUET ?
Hvis din gang er besværet er motionscykling på vores træner en måde hvor du kan vedligeholde blodcirkulationen i benene på en enkel og skånsom facon. 

Benene skiftede hurtigt farve

Forleden kom en middelaldrende dame på besøg i vores showroom. Hun havde Sclerose og en gangdistance på få meter. Egentlig var hun på besøg for vores krykker, men da vi selv producerer og udvikler de her mobilitetstrænere så var det nærliggende at prøve medens hun var her.

Hun cyklede og øjnene begyndte at svømme af velbehag, medens hendes forældre og jeg selv stod og kiggede på skiftede hendes ben farve. Fra at være “små blå” på denne varme sommerdag, skiftede de farve og blev lyserøde efter blot ca. 15 minutters træning siddende på en stol.

Vi små-snakkede undervejs, så det var ikke fordi hun blev stakåndet eller trak vejret besværet. Repetitioner Repetitioner hjælper..

Du kan prøve selv !

 

Du kan leje cyklen i nogle måneder. Hvis du køber cyklen (og det gør stort set alle) så trækker vi det du har betalt fra i prisen. På den måde bliver den ikke dyrere ved at benytte sig af lejemuligheden for at sikre sig at det er så godt som vi skriver og fortæller.

Hvis du bliver træt af cyklen, ligegyldigt af hvilken grund, så returnér den blot og få pengene tilbage minus de måneder du har haft den og leveringen.

Det er det vi kalder tilfredshedsgaranti.

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regne med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i super kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Tilbuddet gælder også ved returnering om et år eller om to år, så vi har ubegrænset retur-ret til fuld pris ved opgradering !  Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Sofacyklen har pedaler med en unik og effektiv hælkappe (og velcro) der sikrer at fødderne bliver på pedalen under træning. Det er samtidig let at få fødderne på plads til træningen. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen. Sofacyklen er udstyret med et digitalt display, der blandt andet viser km/t, hastighed og træningstid, så man kan følge sine fremskridt. 
Tilføj til kurv
Kontakt os og prøv den !
PRØV, LEJ ELLER KØB
Du vil blive overrasket over hvor godt det fungerer i forhold til de motionscykler du måske allerede har prøvet.
Lemco Combi Bike - Display
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *