Nyhed

Prøv i 14 dage

Prøv i 14 dage

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Prøv vores løsning i 14 dage
Vi er meget overbeviste om at vores løsning kan fungere hos dig da de fungerer for næsten alle.

Derfor har du mulighed for at prøve udstyret hjemme i 14 dage.

Efter låneprioden ?
Efter de 14 dage kan du leje udstyret i en periode på 2 til 3 måneder og
få det betalte beløb refunderet hvis du vælger at købe udstyret.
Leje aftales med os pr. telefon og afregnes på faktura.
Hvis jeg bliver syg i låne perioden ?
LEMCO er meget fleksible mht. lån, leje og returnering, idet vi er af den overbevisning at hvis man i forvejen har sygdom inde på livet, så skal mulighederne for at øge livskvalitet være let og ubesværet. 

Vi kan komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang, det afstedkommer oftest en faktura
på transport. Ofte er din fysioterapeut den ideelle hjælp til at vejlede dig, og en pårørende til at samle cyklen.

Er det let at samle ?
Cyklen leveres samlet – klar til brug.

Vi er meget kreative og tålmodige og klarer næsten alt  -med et smil. LEMCO er ikke “bare” en webshop, vi har 20 års erfaring i branchen og kender vores løsninger til bunds.

SPØRGSMÅL ?
Ring 3325 4002 – Vi glæder os til at tale med dig.
 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *