Kontakt os

Kontakt os – vi er gode til at hjælpe !

Carsten Lemche

Få hjælp pr. telefon.

At tale med og hjælpe mennesker samt foreslå løsninger der kan hjælpe i det daglige, motiverer os til at gå på arbejde. Lad os tales ved og finde ud af, hvordan vi måske kan hjælpe dig! 

Den personlige samtale giver mulighed for en dialog, vores erfaring er, at denne form for kontakt giver bedre tilfredshed for begge parter, og hjælper med at sikre den rigtige løsning.

Få hjælp på mail

Hvis du hellere vil sende os en mail kan du skrive til os på: [email protected] eller benytte sig af vores kontaktformular, som du finder nedenfor.

Prøv produkterne i vores ShowRoom

På vores kontor / fabrik har vi et showroom, hvor du kan prøve vores løsninger, og naturligvis få vejledning.

I mange tilfælde kan du få varen med hjem og prøve i 14 dage.

Der er handicap-parkering lige uden for døren, og naturligvis mulighed for at besøge os med kørestol, samt handicap toilet.  

Vi bor på Fabriksvej 3 i Helsingør, tæt på Prøvestenscenteret og Teknisk Museum.

Ring venligst forvejen og aftal en tid, da vi ofte er på kundebesøg.

Få besøg hjemme / institution

Du kan også få besøg af af os. 

I forbindelse med flere af vores løsninger kommer vi gerne ud og dermonstrerer hvordan vores løsninger kan gøre en forskel. 

Vi er som ofte rundt i hele landet hver 4. uge. Ring på 3325 4002 og hør nærmere

Vi kan træffes sædvanligvis hverdage mellem 8.30-16.30

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.