Nyhed

Cykeltræning for diabetikere med dårligt blodomløb

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Har du dårlig blodcirkulation i benene og ønsker at styrke blodomløbet, så er vores cykel en enkel måde at blive bevæget på når man sidder i kørestol.

Personer med diabetes, som ikke får nok bevægelse i benene og dermed kan have øget tendes til sorte fødder eller misfarvede fødder, kan træne…

Ben der er blålige, og ekstremiteter der begynder at skifte farve, det ses ofte hos personer med diabetes, og dårligt blodomløb.

Med en træningsløsning kan benene bevæges og dermed sættes gang i blodcirkulationen. Er du blevet immobil grundet diabetes, så er det noget vi er specialister i

Optagelsen af Ilt i blodet kan øges med optil 20 gange ved fysisk aktivitet, og større stigning kan endda i visse tilfælde måles i selve musklen.

Opvarmning bør være 5 til 10 minutters aktivitet, på lav intensitet, som så vil opvarme muskler, hjerte og lunger for en efterfølgende kraftigere fysisk aktivitet.

Efter denne korte opvarmningsperiode, bør muskerne forsigtigt strækkes i yderligere 5-10 mintter, specielt bør de muskler som senere anvendes strækkes, opvarmning af alle muskelgrupper er naturligivs optimalt.

Efter den fysiske udfoldelse bør kroppen ligeledes køles ned, denne faste bør vare ca 5-10 minutter, og hjerterytme og puls, gradvist tilbageføres til normalt aktivitetsniveau.

Den langsomme opvarmning, den mere aktive del, og efterfølgende nedkøling, sker ubesværet og legende let med vores specialudviklede motionscykel.

Bevægelsen styrker blodcirkulationen og kan også bruges hvis man har fået amputeret et ben

Da vores cykel er konstrueret på en super smart måde, kan man træne ben selvom man er benamputeret. Træningen øger blodcirkulationen på en enkel og let måde. Grundet vores BEAT Teknologi følger benet med i en helt glidende og lydløs bevægelse – også selvom det kun er et ben.

På alle andre motionscykler kan man ikke træne hvis man er benamputeret. Det giver en uens bevægelse og foden falder af pedalen når man forsøger at trække den modsatte side op.

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.