Diabetes

Fødder med sår eller sorte misfarvninger

Hævede fødder kørestol

Sorte fødder

Diabetiske fødder med fodsår

Diabetiske fødder med sår eller sorte misfarvninger

Blodomløbet kan være stærkt reduceret i ekstremiteter grundet sukkersygen.

Det anbefales at træne og få masser motion for personer med sukkersyge / Diabetes. Mange ældre har svært ved at få så meget motion hver dag, som der anbefales.

Derfor kan vi tilbyde løsninger til træning i eget hjem, for dig der er gangbesværet eller lejlighedsvis kørestolsbruger.

Den diabetiske fod

Sårene kan opstå dels pga. nervebetændelse og dels pga. karsygdom men oftest pga. en kombination af kar- og nervesygdom.

Den nedsatte følesans pga. nervebetændelsen gør, at man ikke så let lægger mærke til om der er fremmedlegemer (sten, søm etc.) i fodtøjet eller om fodtøjet klemmer. Derfor opstår der let sår.

Karsygdommen fører til nedsat blodforsyning til tæer og fødder og fører til nedsat levedygtighed af huden og vævene i foden.

Fodsår kan være meget smertefulde, men ofte er der ingen smerter pga. manglende smertesans som følge af nervebetændelsen. Sårene kan blive betændte, og infektionen kan spredes til resten af kroppen. Hvis kredsløbet er meget nedsat, risikerer man at der opstår koldbrand.

Nedsat følesans, og kolde fødder med bleg og glat hud samt sparsom behåring, tyder dels på nervebetændelse og dels på nedsat kredsløb og er en advarsel om, at der er øget risiko for at få fodsår.

5-10% af danske diabetikere har fodsår, og 2% udsættes for små eller store amputationer som følge af sårene. Derfor er forebyggelse af fodsår meget vigtigt.

For højt blodsukker Højt blodsukker kan svække føl- og smertesansen. Forkert fodtøj, skoldning eller skarpe ting kan derfor føre til, at sår udvikler sig, uden det kan mærkes.

For højt blodsukker og rygning kan medføre åreforkalkning og dårlig blodforsyning til ben og fødder med risiko for, at sår kan opstå.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *