Lemco combi bike model 2009

Video genoptræning og træning på plejehjem

Genoptræning Video: Se hvordan LEMCO Combi Bike bruges til træning.

Genoptræning

Genoptræning som supplement til offentlig genoptræning.

Hvis man skal vente ugevis på genoptræning eller man ønsker at supplere den genoptræning man får fra kommunen eller hospitalet, kan man alt efter behov, overveje at gøre som mange andre. Leje og evt. investere i en LEMCO Combi Bike træningscykel målrettet mennesker der bruger kørestol eller er på vej til at bruge kørestol.

Video med træning af arme og ben for kørestolsbrugere

En moderne manuped, der kan bruges i eget hjem.

Effektiv genoptræning, som supplement til den offentlige genoptræning, eller som supplement for manglende offentlig genoptræning.

Du skal naturligvis have træningen godkendt af fysioterapeut eller læge.

Velfærdsteknologi for en del af ældremilliarden

Jette fortæller om, hvordan Lemco Combi Bike har gavnet beboerne på et plejehjem i Haslev og hvad de får ud af at lade beboerne træne

Beboerne er glade for at træne

Beboer fortæller om hvordan vores træningscykel gør en forskel og hun kombinerer kostomlægning og motion

Dansk Produceret træningscykel i verdensklasse til brug fra stol eller kørestol

Har du brug for vedligeholdende træning efter blodprop i hjernen elller eks. hjerneblødning, og den tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

Træningscyklen er unik og fås alene hos LEMCO, og kan bruges af stort set alle også

  • Halvsidigede lammede
  • Paraplegikere (lam fra livet og ned)
  • Tetraplegikere (lam fra brystet og ned)

Typisk har man lidt kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok til at få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget teknologi.

Derfor behøver man ofte ikke en træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som den træningscykel som vi producerer her i Helsingør.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *