Combi Bike Plus Træningscykel til kørestol

Tilbehør til når du træner fra kørestol

kipsikring til kørestol antitip når der motionscykles

Combi Bike Plus Tilbehør

Nylatexbånd til fiksering af paretisk hånd eller ben der falder ud til siden under træning. 

Når man er på udkig efter en motioncykel og har et handicap eller er ældre, så er det i visse tilfælde hensigtsmæssigt fiksere parestiske hænder eller fødder, således at benene holdes samlet eller at en hånd holdes fast på armhåndtaget.

Man kan læse mere om Nylatexbånd og de forskellige størrelser her.

Bestil nylatexbånd online

Undgå at kørestolen evt. tipper under træning med en kipsikring

Såfremt der er behov for kipsikring til at støtte kørestolen under træning fås det som tilbehør.

Kipsikringen stilles under kørestolens håndtag og sikrer at kørestolen ikke vipper under træning. Mange af vores kunder klarer sig fint uden kipsikring, det afhænger at styrken og hvor tyngdepunktet er på kørestolen.

Højden på kipsikringen kan justeres med en fingerskrue. Der er monteret gummi overtræk, der sikrer mod skrid.

Bestil Nylatexbånd hos LEMCO - Vi er lagerførende

Nylatex Bånd

kr. 250,00kr. 1.294,00 Inkl. Moms
Nylatex-båndet, også kendt som Chattanooga båndet, kan hjælpe med fiksering af eks. hænder eller ben under træning på vores træningscykler. Bruges også af mange til børn med handicap. Eksempelvis til at støtte under flyvetur, da Nylatex båndet kan komme helt rundt om sædet. Nylatex båndet er hudvenligt og har blød velcro på hele overfladen og behageligt gummi på bagsiden der giver det mange anvendelsesmuligheder.

Nylatex Bånd (1 stk)

kr. 250,00kr. 289,00 Inkl. Moms
Nylatexbånd hjælper med at holde en urolig hånd eller ben på plads, når man træner på vores træningscykler. Nylatex båndet kan også bruges til mange andre formål, eks. til at understøtte en gravid mave for at aflaste ryggen eller fastholdelse af elektroder Nylatex-båndet er elastisk, yderst hudvenligt og har blød velcro på hele overfladen og behageligt gummi på bagsiden. Båndet kan ikke som udgangspunkt vaskes, men aftørres med desinficerende servietter med begrænset indhold af alkohol.
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.