Erfaringer med motionscykel til kørestol, Lemco combi bike model 2009

Rygmarvsskade – vi hjælper kørestolsbrugere til et bedre liv!

lemco-combi-bike-træningscykel

Rygmarvsskade og amputation, sådan trænede 75 årig

Modelbillede: Bemærk ny Træningscykel lanceret i 2018 klik her

Få bevæget lamme ben…

Jeg kan varmt anbefale cyklen til andre i lignende situation

Min far på dengang 75 år blev i maj 2014 ramt af en alvorlig rygmarvsskade med total lammelse i benene og delvis lammelse i armene til følge. Dertil kom en amputation af højre ben. Han har siden da siddet i kørestol.

I forbindelse med genoptræningen blev min far præsenteret for en LEMCO COMBI BIKE, og det var specielt i starten en stor fornøjelse for ham at føle, at han på en måde kunne få noget bevægelse i sit lamme ben ved at bruge armenes få kræfter til at cykle med. Vi har siden købt en tilsvarende cykel selv, som han nu har stående på plejehjemmet, og som han bruger stort set hver dag 10-15 min. som kilde til motion og styrketræning af armene.

Vi kan varmt anbefale cyklen til andre i en lignende situation.”

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

DKK 1.275,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfods Båndet løfter for-foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig, fungerer dårligt - giver stiv gang eller hvis man blot ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før dyre stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode holdbare Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd)

LEMCO SmartStol

DKK 4.750,00 Inkl. Moms
Senior stol med armlæn, der er helt unik og som hjælper gangbesværede og pårørende til let at sætte sig ved spisebordet på nem og behagelig samt sikker måde. Senior-Stolens overdel kan skydes ind til bordet, medens benene står fast på gulvet. SmartStolen kan drejes så den står parallelt med bordet så den er let at sætte sig i, stolen fås i flere farver.  Stolen triller ikke og man undgår at skulle “hoppe” ind til bordet, eller pårørende skal skubbe en tung ægtefælle ind til bordet, idet stolens overdel let kan “skydes” frem mod bordet. Stolen er unik og patenteret i mange lande. LEMCO er eneforhandler i Europa og vi har leveret langt over 500 af disse stole til private og plejecentre i Danmark og udland. 

Sengecykel til Hospitalssenge

DKK 12.250,00 Inkl. Moms
Sengecykel til Hospitalssenge der både er udviklet og produceres i Danmark. Banebrydende sengecykel til hospitalssenge og plejesenge. Cyklens unikke design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals og plejesenge. Enkel i brug, godt tråd og enkel betjening - gør at cyklen bliver brugt og efterspurgt af patienter. Vejer blot 9.3 kg og er let at holde ren.

Transportkørestol ultra let-kun 12.5 kg

DKK 3.073,75 Inkl. Moms
Transportkørestol - er ultra let i vægt, let og handy at betjene - kun 12.5 kg. Transportkørestol der er let på mange måder, let at betjene, let at få plads til i små biler, let at klappe- sammen - og let at folde håndtag ned på. Idet den er produceret i aluminium er den meget let. Hvis man tager fod-støtterne af er det "man skal bære" i omegnen af 7.3 kg, hvilket er bådet let og håndterbart for næsten alle. Den er faktisk overraskende lille og let af en kørestol at være. Vores transportkørestol er unik ved at have små hjul, og derved veje meget lidt og være let at håndtere ind og ud af bilen - og så er det en sammenklappelig kørestol. Kørestolen kan klappes sammen og er derfor den idelle transportkørestol til forflytning og meget let at flytte rundt på og få op i bilen for pårørende og hjælpere.

Du kan prøve transportkørestolen hos os - og få den med hjem med det samme ! 

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *