Hjerneskade

Hjerneskade – Træn hjemme

Pedalier Entraineur terapeutique

Rehabilitering efter hjerneskade. Træn hjemme så meget du kan overkomme.

Den fra det offentlige tilbudte genoptræning efter hjerneskade, kan for den ellers aktive person i mange tilfælde være utilstrækkelig.

Med Combi Bike Plus kan du træne hjemme (Efter aftale med din læge eller fysioterapeut) og du kan dermed blive bevæget uden at du skal transporteres over lange afstande, hvilket i mange tilfælde trætter uforholdsmæssigt meget.

De dage hvor du har det godt, kan du træne længere end de dage hvor du er mindre klar til at genoptræne din krop.

Hvis du tilmed har en længere periode bag dig i sengen, vil du hutigere kunne genoptræne en del af din tabte styrke.

Repetitioner ved træning og genoptræning efter hjerneskade

Hjernen er plastisk, og efter en hjerneblødning eller blodprop kan man i mange tilfælde genlære mistet funktionsevne. Hvad angår mobilitet og bevægelse i arme og ben kan det være svært at få nok repetitioner med to ugentlige fysioterapi sessioner a 20 minutter.

Med vores COMBI BIKE PLUS opnår mange af vores kunder / brugere op til 3.600 repetitioner af hele kroppen dvs. arme og ben. Det lyder af rigtig mange – og det er det.

Det er fuldstædigt overkommeligt og en nydelse at opleve at man gør noget fysisk der styrker kroppen og gør den stærkere – på trods af noget så alvorligt som en hjerneskade.

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.