Genoptræning

Manuped – Lemco Combi Bike Plus

Mnauped med BEAT Teknologi

Træningscykel til kørestolsbrugere og gangbesværede - så bliver det ikke bedre...

Manuped til effektiv træning af arme og ben

Træningscykel til kørestolsbrugere og dårlig gående bruges på mange genoptræningscentre og plejehjem. De står efterhånden også hos flere og flere fysioterapeuter da patienterne efterspørger denne træningsmulighed.

Træn hjemme eller i fysioterapi

Med en manuped kan man få pulsen op og stimuleret blodcirkulationen. En enkel og effektiv motionscykel, der kan hjælpe med at træne ben og arme samtidig, mens man sidder i egen stol eller kørestol.

Mange personer med handicap som kigger efter en træningscykel med hjælpemotor –  finder LEMCO Combi Træningscyklen mere effektiv og tilfredsstillende på en lang række punkter

 • Samtidig træning af arme og ben.
 • BEAT Teknologi der sikrer at man kan træne, selvom man har ingen eller lidt styrke i benene.
 • Lydløs med glidende rart tråd.
 • Rotationsbremse så det er let at sætte fødderne op
 • Let at tilpasse modstanden
 • Magnetisk modstand der føles behagelig.
 • Let at bruge

Defacto standard manuped i Danmark.

Manupeden fra LEMCO er: Defacto standard manuped i Danmark.
Ingen andre manupeder er lige så holdbare og velfungerende vores manuped – også selvom andre ligner til forveksling.

Kontakt os og spørg hvorfor ? 

Tilfredshedsgaranti ! Kun hos os !

På LEMCO Combi Bike Manupeden har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre cykler i verden har samme kvalitet og funktioner. * Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med din cykel.

Cyklen bruges hundredevis af steder i landet indenfor genoptræning og træning på plejecentre

Vores manuped er meget velfungerende for kørestolsbrugere og personer med dårlig balance, da den kan benyttes fra stol eller kørestol og derfor anbefalet i forbindelse med f.eks rehabilitering

Tidligere har træningscykler med hjælpemotor været eneste løsning for personer uden styrke i benene i forbindelse med rehabilitetering indtil vores velfungerende manuped. Nu kan mange kørestolsbrugere benytte denne manuped i stedet for absolut at skulle bruge træningscykel med hjælpemotor, der er bekostelig.

Som jeg plejer at sige: Du skal ikke vælge vores manuped fordi den er billigere end de dyre motionscykler med motor – men fordi den er bedre. 

Træning i eget hjem er vigtigt, og det er nu muligt med denne arm/ben træner.

At træne når man har lyst og overskud burde være en menneskeret. Det kan også være en god idé at cykeltræne inden besøg hos fysioterapeut til eks. vederlagsfri fysioteapi. Så behøver terapeuten ikke at begynde din behandling med at varme din krop op – så længe.

Der er dage, hvor man ikke overkommer at skulle ud af huset til træning i fysioterapi og så skal man kunne springe over med god samvittighed.

70% af vores kunder er private borgere, som ønsker at supplere offentlig genoptræning. 

Cyklen kan almindeligvis passes ind i en almindelig dagligstue.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring, hvilket dog medfører ekstraomkostning.  Der er mange der ønsker at leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer med saddel er cykler der i handlen koster kr. 10.900,- så du kan leje en rigtig god motionscykel hos os. De leveres samlet klar til brug. Combi Bike Plus - Motionscyklen til kørestol koster kr. 21.500 Inklusiv moms, samme tilbud mit.  3 mdr. leje med forkøbsret gælder naturligvis også for genoptræningscyklen vi producerer i Helsingør. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge cyklen.
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
Vælg udgave

Aina Wifalk ( Født: 21 Marts 1928 – Død: 16 Juni 1983) opfandt den klassiske manuped i 1960 ´erne...

Aina Wifalk blev født i Lund. I 1949 var hun i lære som sygeplejerske og blev ramt af polio i en alder af 21år. Polioen gjorde at Aina Wifalk måtte stoppe sin uddannelse. 

Resten af hendes liv kæmpede hun for mennesker med handicap. I 1952 stiftede hun en klub for mennesker med fysiske funktionsnedsættelser i hendes fødeby Lund. I 1958 stiftede hun en forening for mennsker med Multipel Sclerose i Västmanland og i 1968 den nationale sammenslutninger af trafikskadede i västerås.

Fra 1957 of remand arbejdede hun som konsulent i en ortopædisk klinik i Västerås. Hun døde som 55 årig i 1983 i Västerås.

Hun opfandt rollatoren i 1970´erne...

Hendes gangfunktion blev dårligere grundet hendes polio. På en tid fandtes alene gangstativer, hvilket ikke tilfredsstillede Aina Wilfalks behov for en behagelig gang. Derfor besluttede hun sig for at udvikle en alternativ løsning. Hun udviklede en rollator som var et gangstativ med:

 1. Hun tilføjede større hjul
 2. Bremse
 3. Sæde
 4. Kurv til opmagasinering

Hun optimerede designet således at rollatoren både kunne bruges indendørs og udendørs.

Aina Wifalk viste sin første prototype frem i 1978. Ved hjælp af statsmidler fra den svenske stat blev en masse produktion begyndt.

Rollatoren er igennem årene blevet en løsning der bruges i helel verden. Et land som Tyskland bruger ca. 3 millioner rollatorer om året. (2016)

Manupeden blev opfundet i 1965

Manupeden er et træningsredskab til mennesker med fysisk funktionsnedsættelse

Med en manuped kan en skadet træne armen og ben – og på samme tid koordination. Manupeden benyttes den dag i dag flere steder indenfor sundhedsområdet.

Carsten Lemche har genopfundet manupeden

De eksisterende manupeder på markedet var ikke tilfredsstillende. Derfor opfandt Carsten Lemche den moderne manuped mellem 2015 og 2017: LEMCO Combi Bike Plus

Udfordringen med de klassiske manupeder er at bevægelsen er meget “stakato agtig”. Det har Carsten Lemche løst ved at designe et system der gennem specialdesignede remme sikrer at man kommer over det døde punkt der indtil udviklingen af BEAT Teknologi gjorde det nødvendigt for mennesker med svære lammelser at træne med motionscykler med motor.

Motionscykler med motor er meget dyre og kræver tilslutning til stikkontakt.

Den skal være til at betale !

Carsten Lemche ønsker at så mange skal have mulighed for at kunne træne. Derfor er manupeden prissat i den lave ende i forhold til hvad der ellers ses på markedet. (Ingen andre har Manuped med BEAT Teknologi)

For helt at forstå hvorfor den moderne manuped er så overlegen er man nødt til at prøve den ! Kontakt os 

I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig med den helt rigtige cykel. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.