Gangbesværede, Velfærdsteknologi

LEMCO SmartStol på MEDICA 2015 – Fagmesse for medicinske produkter m.v.

Medica 2015 JD Hohnigberg

MEDICA 2015

LEMCO udstillede LEMCO SmartChair på JD Medical Honingberg stand som distribuerer vores fantastiske stol i USA. Der var stor interesse fra hele verden. På MEDICA 2015 faldt vi ligeledes over et par andre løsninger som vi synes var interessante.

Sengecykel med motor og FES til intensiv afdelinger på hospitaler. Sengecyklen er på hjul og kan let køres ind over benenden på sygesengen. Den står stabilt på gulvet, selv under træning. Cyklen kan let glide ind over en hospitalsseng.

Vi fandt et spændende produkt, et tens apparat bygget til kun at blive brugt eks. , som kan bruges med tøj på. Tens apparatet koster 1/10 af almindelige TENS apparateer.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.