Fonde, Fonde og legater

Nordea fonden kan måske støtte køb af motionscykel

NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB

Nordea-fonden

Nordea-fonden har et almennyttigt formål og støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

De har ikke nogen færdig opskrift på det gode liv, men for dem handler det om at være i balance – både med os selv og andre. Og så tror vi på, vi skaber gode liv i fællesskab med andre.

Hvert år uddeles ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv. Eksempelvis indenfor: 

Sundhed

Indsatser særligt blandt børn og unge skal lede til bedre trivsel, både fysisk og mentalt, og blandt de ældre skal målrettede indsatser bl.a. skabe plads til flere i fællesskabet. Fokusområderne er Børn og unges trivsel og Kom hinanden ved.

Motion

Flere skal dyrke mere motion, lege og være fysisk aktive. Gerne i fællesskab med andre, men også alene. Fysisk aktivitet er nemlig en vigtig nøgle til et godt liv. Fokusområderne er Mere end sved på panden og Hold gang i kroppen.

Projekterne kan være i alle størrelser, men har det til fælles, at de er til gavn og glæde for mennesker over hele landet.

Vi støtter også indsatser på erhvervsuddannelser, uddeler legater til studieophold i udlandet og tilbyder legatboliger til internationale kapaciteter.

Læs mere om Nordea-fondens støtteområder og kontakt os her:

https://nordeafonden.dk/det-stoetter-vi

Nordea-fonden
Heerings Gaard
Overgaden neden Vandet 11
1414 København K

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *