Legatbogen.dk er det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde

Det gør legatbogen til en del af den globale infrastruktur, der skaber fremtidens gode samfund ved at forbinde studerende og forskere, foreninger, ildsjæle og fonde. Legatbogens formål er at skabe de partnerskaber, der gør gode projekter til virkelighed

Legatbogen.dk er det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde

I et løbende samarbejde med fondene gør legatbogen processerne effektive for alle parter. Søgemaskinen er gratis, den omfatter alle fonde i Danmark og har snart også global rækkevidde. Legatbogens midler er enkelhed og relevans. Legatbogens mål er at være ansøgernes og den globale fondsverdens digitale mødested.

Legatbogen.dk leverer værdi som mødested på tre måder

Fondene får de bedste ansøgere, der matcher uddelingskriterier. Studerende og forskere, foreninger og ildsjæle har let og komplet adgang til den væsentlige information. Og legatbogen repræsenterer med den samlede, digitale platform en unik viden om fondenes centrale rolle og deres mange, samfundsberigende initiativer. legatbogens værdiskabelse sker i hænderne på både fonde, ansøgere og samfund.

Klik her for at se mere på legatbogen.dk

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.

Dansk Produceret træningscykel i verdensklasse til brug fra stol eller kørestol

Træningscykel til kørestol

Har du brug for vedligeholdende træning efter blodprop i hjernen elller eks. hjerneblødning, og den tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

Træningscyklen er unik og fås alene hos LEMCO, og kan bruges af stort set alle også

  • Halvsidigede lammede
  • Paraplegikere (lam fra livet og ned)
  • Tetra plegikere (lam fra brystet og ned)

Typisk har man lidt kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok til at få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget teknologi.

Derfor behøver man ofte ikke ender  træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som den træningscykel som vi producerer her i Helsingør.

Bestil træningscykel til kørestol her