Legatbogen.dk er det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde

Det gør legatbogen til en del af den globale infrastruktur, der skaber fremtidens gode samfund ved at forbinde studerende og forskere, foreninger, ildsjæle og fonde. Legatbogens formål er at skabe de partnerskaber, der gør gode projekter til virkelighed

Legatbogen.dk er det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde

I et løbende samarbejde med fondene gør legatbogen processerne effektive for alle parter. Søgemaskinen er gratis, den omfatter alle fonde i Danmark og har snart også global rækkevidde. Legatbogens midler er enkelhed og relevans. Legatbogens mål er at være ansøgernes og den globale fondsverdens digitale mødested.

Legatbogen.dk leverer værdi som mødested på tre måder

Fondene får de bedste ansøgere, der matcher uddelingskriterier. Studerende og forskere, foreninger og ildsjæle har let og komplet adgang til den væsentlige information. Og legatbogen repræsenterer med den samlede, digitale platform en unik viden om fondenes centrale rolle og deres mange, samfundsberigende initiativer. legatbogens værdiskabelse sker i hænderne på både fonde, ansøgere og samfund.

Klik her for at se mere på legatbogen.dk

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.