Fonde og legater

Legatbogen.dk

Legatbogen

Legatbogen.dk er det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde

Det gør legatbogen til en del af den globale infrastruktur, der skaber fremtidens gode samfund ved at forbinde studerende og forskere, foreninger, ildsjæle og fonde. Legatbogens formål er at skabe de partnerskaber, der gør gode projekter til virkelighed

Legatbogens mål er at være ansøgernes og den globale fondsverdens digitale mødested.

I et løbende samarbejde med fondene gør legatbogen processerne effektive for alle parter. Søgemaskinen er gratis, den omfatter alle fonde i Danmark og har snart også global rækkevidde. Legatbogens midler er enkelhed og relevans.

Legatbogens mål er at være ansøgernes og den globale fondsverdens digitale mødested.

Legatbogen.dk leverer værdi som mødested på tre måder

Fondene får de bedste ansøgere, der matcher uddelingskriterier. Studerende og forskere, foreninger og ildsjæle har let og komplet adgang til den væsentlige information.

Og legatbogen repræsenterer med den samlede, digitale platform en unik viden om fondenes centrale rolle og deres mange, samfundsberigende initiativer. legatbogens værdiskabelse sker i hænderne på både fonde, ansøgere og samfund.

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.

Husk vi henviser til legatbogen, vi administrerer ikke selv legater eller har kontakt med fondene.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Vælg udgave
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

6 har kommenteret på “Legatbogen.dk

 1. Yvonne siger:

  kan i hjælpe
  med en tre hjulpet cykel med el …da kommeuen gi afslag på sådan en.?da jeg har en el scotter men pga diskolpas i ryggen har jeg bruge for bruge mine ben på de gode dage….

  1. Hej Yvonne,

   Desværre har vi ikke mulighed for at hjælpe med ansøgning m.v.

   Venlig hilsen

   Carsten Lemche

 2. Ann Andersen siger:

  Hej jeg er 51 årige kvinde, jeg har i år fået konstateret kol, som jo er en kronisk lungesygdom. Findes der legater man kan søge til hjælp til hjælpemidler ?

  1. Hej Ann,

   Tak for din henvendelse. Jeg må henvise til legatbogen, der er jeg sikker på at du kan finde et eller flere legater der også støtter netop KOL. Mine mobilitetstrænere er i øvrigt også med til at give KOL Ramte mulighed for at træne på en enkel og skånsom måde. På den måde kan man med KOL få mere luft. m.m.

   Kontakt mig gerne for dybere forklaring.

   Med venlig hilsen

   Carsten Lemche

 3. Hej. Jeg er en dame på 29 år. Forrige år blev jeg skilt. Hverdagen med 3 børn som enlig moder under uddannelse kan være besværligt. Jeg er deltager et kompetencekursus på universitetet med fokus på at finde råderum i en økonomisk beklemt situation som enlig moder og studerende. Jeg har behov for lidt økonomisk støtte, og vil blot takke dig for din gode artikel her. Jeg har også en psykiatrisk lidelse som betegnes paranoid skizofreni. Da du henviser primært til en Legatbogen der ikke indeholder vejledning til min situation, da jeg ofte ikke kan søge legaterne forbeholdt ældre; eller på anden måde personer uden for min målgruppe, så brugte jeg også artiklen nævnt under, der var let at gå til. Jeg har brug for penge til mine børns mad og tøj. Jeg ville blive meget taknemmelig hvis I kunne anbefale sådanne legater; eller inkludere mere hjælp på din gode side! Mvh Frida Nielsen

  1. Hej Frida,

   Tak for din fine mail, jeg kan se at du kan bruge noget af det jeg har skrevet, godt…

   Min primære årsag til at have fonds information på mine sider er at der er mange der gerne vil søge fondsstøtte til genoptrnæning, og det er netop dér hvor mine genoptræningscykler giver kæmpe god mening.

   Jeg læser om din situation som er lidt forskellig fra de andre henvendelser jeg har. Jeg fandt derfor https://foraelderfonden.dk som måske kan hjælpe dig i den situation du er kommet i.

   Det ser ud til at de både kan noget rådgivning og noget konkret økonomisk assistance.

   De er som udgangspunkt støttet af en masse andre fonde, og derfor måske lidt mere fleksible til at hjælpe dig og dine børn igennem den situation I er havnet i.

   Held og lykke på din rejse…

   Venlig hilsen

   Carsten Lemche, Ejer, Opfinder og producent af genoptræningscykler og motionscykler til brug i seng.

Der er lukket for kommentarer.