Fonde og legater

Legatbogen.dk

Legatbogen

Legatbogen.dk er det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde

Det gør legatbogen til en del af den globale infrastruktur, der skaber fremtidens gode samfund ved at forbinde studerende og forskere, foreninger, ildsjæle og fonde. Legatbogens formål er at skabe de partnerskaber, der gør gode projekter til virkelighed

Legatbogen.dk er det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde

I et løbende samarbejde med fondene gør legatbogen processerne effektive for alle parter. Søgemaskinen er gratis, den omfatter alle fonde i Danmark og har snart også global rækkevidde. Legatbogens midler er enkelhed og relevans. Legatbogens mål er at være ansøgernes og den globale fondsverdens digitale mødested.

Legatbogen.dk leverer værdi som mødested på tre måder

Fondene får de bedste ansøgere, der matcher uddelingskriterier. Studerende og forskere, foreninger og ildsjæle har let og komplet adgang til den væsentlige information. Og legatbogen repræsenterer med den samlede, digitale platform en unik viden om fondenes centrale rolle og deres mange, samfundsberigende initiativer. legatbogens værdiskabelse sker i hænderne på både fonde, ansøgere og samfund.

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.

Husk vi henviser til legatbogen, vi administrerer ikke selv legater eller har kontakt med fondene.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

2 har kommenteret på “Legatbogen.dk

 1. Hej. Jeg er en dame på 29 år. Forrige år blev jeg skilt. Hverdagen med 3 børn som enlig moder under uddannelse kan være besværligt. Jeg er deltager et kompetencekursus på universitetet med fokus på at finde råderum i en økonomisk beklemt situation som enlig moder og studerende. Jeg har behov for lidt økonomisk støtte, og vil blot takke dig for din gode artikel her. Jeg har også en psykiatrisk lidelse som betegnes paranoid skizofreni. Da du henviser primært til en Legatbogen der ikke indeholder vejledning til min situation, da jeg ofte ikke kan søge legaterne forbeholdt ældre; eller på anden måde personer uden for min målgruppe, så brugte jeg også artiklen nævnt under, der var let at gå til. Jeg har brug for penge til mine børns mad og tøj. Jeg ville blive meget taknemmelig hvis I kunne anbefale sådanne legater; eller inkludere mere hjælp på din gode side! Mvh Frida Nielsen

  1. Hej Frida,

   Tak for din fine mail, jeg kan se at du kan bruge noget af det jeg har skrevet, godt…

   Min primære årsag til at have fonds information på mine sider er at der er mange der gerne vil søge fondsstøtte til genoptrnæning, og det er netop dér hvor mine genoptræningscykler giver kæmpe god mening.

   Jeg læser om din situation som er lidt forskellig fra de andre henvendelser jeg har. Jeg fandt derfor https://foraelderfonden.dk/om-os/legater/ som måske kan hjælpe dig i den situation du er kommet i.

   Det ser ud til at de både kan noget rådgivning og noget konkret økonomisk assistance.

   De er som udgangspunkt støttet af en masse andre fonde, og derfor måske lidt mere fleksible til at hjælpe dig og dine børn igennem den situation I er havnet i.

   Held og lykke på din rejse…

   Venlig hilsen

   Carsten Lemche, Ejer, Opfinder og producent af genoptræningscykler og motionscykler til brug i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *