Velfærdsteknologi

Manuped – Den perfekte manoped fra LEMCO

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Manuped - Den absolut bedste manuped udviklet og produceret i Danmark af LEMCO

Manupeden: LEMCO har med LEMCO COMBI BIKE har sat standarden for moderne manupeder siden 2009

Manupeden er introduceret i Danmark af LEMCO. Siden 2009 har manupeden LEMCO COMBI BIKE vist sig at være den absolut mest populære og holdbare manuped på markedet.

Vi har I mange år gerne ville ændre på visse områder hvor vi gennem vores erfaringer med terapeuter og plejehjem kunne se at træningscyklen kunne optimeres og gøres bedre.

Derfor begyndte vi struktureret at samle alle de kommentarer, ønsker og observationer vi har fået igennem de seneste år på områder hvor manupeden kunne blive bedre, og har udfra disse ønsker udviklet en moderne manuped som vi nu producerer i Danmark: Combi Bike Plus

Optimeringen til verdens absolut bedste manuped er foregået løbende siden 2006

Derfor er det med stolthed at vi i 2017 præsenterede vores nye LEMCO COMBI BIKE PLUS manuped med alt det bedste fra LEMCO COMBI BIKE, men udviklet og designet i Danmark fra bunden som dansk velfærdsteknologi med dusinvis af forbedringer.

Derfor ! Står du og overvejer at anskaffe en eller flere manupeder, så kontakt os og hør hvorfor alle vælger vores manuped, frem for alle andre manupeder på markedet. 

Du er også velkommen til at besøge os I Helsingør og se hvordan vi producerer velfærdsteknologi og få en samtale med os og opleve alle fordelene ved vores manuped.

Husk, der er ingen manupeder der når vores nye manuped til "sokkeholderne."

Med hensyn til prisen på manupeden, så har vi en lav introduktionspris til første produktion for at få så mange cykler ud på markedet og hjælpe så mange kunder som muligt, med Danmarks bedste manuped. Vi har nu over 250 cykler på markedet, og holder stadig en lav pris – uden kompromis på kvalitet.

Efter produktionen er kørt ind til perfektion vil prisen blive justeret efter de konkrete omkostninger som produktionen koster nu vi har valgt at producere i Danmark

En af de mange unikke features på vores manuped, er bl.a.
at terapeuten også har et håndtag, derved undgås buk og belastende
arbejdsstillinger som er tilfældet med andre manupeder.

Det gennemtænkte modstands-håndtag på manupeden bevirker eks.

 1. Terapeuten kan skifte modstand uden at bukke sig ned og belaste ryggen
 2. Borgeren kan let skifte modstand uden at skulle holde fast med fingrene på en besværlig drejeknap
 3. Terapeuten kan se hvilket modstands niveau borgeren cykler på, uden at skulle kigge over skulderen
 4. Terapeuten kan se på afstand om modstanden er hård eller om der “slappes af”…
 5. Man behøver ikke at kunne bruge fingrene for at betjene grebet
 6. Håndtaget er let at afspritte, håndtaget er lavet i aluminium
 7. Der kræves ikke store kræfter for at regulere modstand
 8. Kan benyttes både med højre og venstre hånd
 9. Risikoen for at få hånden i klemme ved skift af modstand er fjernet
 10. Håndtaget har indbygget trinløs lås af rotationen der letter ind og udstigning
 11. Håndtaget fungerer også som sikkerhedsbremse

Udover gennemtænkt betjening har manupeden mange ekstra unikke features

 1. Ingen klem rissici
 2. Arbejdsmiljø venlig for både personale og bruger
 3. Håndtag-sarme er designet med buede kanter der fjerner risiko for skader på huden.
 4. Specialudviklede fødder der står godt fast på underlaget.
 5. Gummifødder der ikke smitter af på gulvet
 6. Let at komme helt ind til grundet unikt design -også muligt at træne fra El-Kørestol
 7. Design mål og valg af materialer til ca. 10 års holdbarhed
 8. Let at se TV under træning, eller storskærm eks. VideoRehab Spoteee
 9. Kun en knap på displayet sikrer mod forvirring i betjeningen
 10. Let at holde ren
 11. Pedaler specialdesignet til brug fra kørestol

For blot at nævne nogle af de området hvor en så lille ting som betjeningen har været mulig at optimere.

Ønsker du at høre mere eller prøve manupeden, er du velkommen til at kontakte os for et virksomhedsbesøg, eller vi kan komme til dig og demonstrere fordelene ved vores nye manuped.

Manupeder er vi eksperter i - vi kan hjælpe dig med den perfekte manuped !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) Der er mange der vil leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer er cykler der i handlen koster kr. 10.000 så du kan leje en rigtig god motionscykle hos os.  Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om manupeden kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig !

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.