Transportkørestol - ultra let og sammenklappelig

Video af transportkørestol

Transportkørestol ultra let

Transportkørestol – Video

Letvægts transportkørestol
Kun 13,6kg* – Dash Lite kørestol

Dash Lite transportkørestolen kan både betjenes at kørestolsbrugeren selv eller en ledsager.

På Dash Lite kørestolen kan hjulene let klikkes af, bentøtter afmonteres og håndtag bukkes ned. Derved fylder den minimalt i forbindelse med transport i eks. bagerum på selv små biler.

* Uden hjul og benstøtter kun 7,3 kg

Transportkørestol
Dash Lite kørestol

Dash Lite kørestolen med små hjul, er en af de aller letteste transportkørestole på markedet. Kvaliteten er i top og den er let at klappe sammen. Ryggen kan klappes ned så den er let at håndtere og få ind i bilen. Der er håndbremse på transportkørestolen, og bremse som kan betjenes af personen i kørestolen.

Dash Lite er en ledsagerbetjent transportkørestol med håndbremse. Kørestolen er i aluminium og hjulene er punktérfri.

Denne transportkøresol er udgået. Den er erstattet af en med små hjul i samme grundmodel som vores stol med store hjul. Den er let at betjene og holdbar.

Vi laver hurtigst nye videoer af vores nye ledsager betjente transportkørestol og den med de store hjul. 

 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.