Transportkørestol - ultra let og sammenklappelig

Transportkørestol

Transportkørestol let

Transportkørestol – Transportabel og sammeklappelig

Transportkørestol der både er lette at bruge og lette i vægt

Transportkørestolene fra LEMCO er begge at lette at klappe sammen. Den ene kørestol kan betjenes af en ledsager og den anden kørestol kan både betjenes af ledsager og brugeren selv.

Transportkørestole i god kvalitet fra LEMCO. Dash Lite er super let…

En unik feature ved vores transportkørestole, er at transportkørestolens håndtag kan klappes ned, derved er det ekstra let at tage transportkørestolen i en almindelig bil til en tur i byen, med på ferie, til lægen eller hvor der er behov for assistance i form af en lille, let og handy transportkørestol.

Transportkørestol – Sådan får du en rigtig god transportkørestol hurtigt

Transportkørestolen er på lager… Du kan hente den i Helsingør eller bestille den online. Vi er eneforhandler af denne transportkørestol, så vi er de eneste der har denne stol i Danmark.

På vores transportkørestol har vi: Tilfredshedsgaranti*
* Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med din sammenklappelige transportkørestol.

Transportkørestolen kan klappes sammen og kan betjenes af dig selv.

Som det ses på billederne er der plads i bagagerummet, selv i en lille Yaris.

Transportkørestol der både er let i vægt og let at have med. Der udover er transportkørestolen let at bruge.

Vægt, design og funktionalitet har været i højsædet under udviklingen af denne sammenklappelige kørestol også kaldet transportkørestol.

Håndtagene kan klappes ned for at mindske størrelsen ved transport og både benstøtterne og sidepladerne kan løftes op for at give optimal indstigning og forflytningsmulighed. På Dash Lite kan hjulene let klikkes af, så transportkørestolen kommer til at fylde meget lidt (se billede).

Har man brug for at sidde fastspændt i transportkørestolen er der også en sele til dette, lige såvel at der er bånd bag fodstøtten, der sikrer at fødderne forbliver på fodstøtterne.

Når hjul og benstøtter er taget af transportkørestolen, vejer stolen blot 7.3 kg.

Transportkørestole i god kvalitet har vi, samt mange andre unikke løsninger til gangbesværede.

Vælg altid en kørestol i en god kvalitet - Glæden ved den rigtige løsning holder længe...

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...

Transportkørestol

kr. 3.495,00 Inkl. Moms

Transport-Kørestolen er let i vægt og let at bruge.

Transportkørestolen kan anvendes både ude og inde og er let folde sammen til rejser eller små ture i byen / til og fra lægebesøg. De store hjul klikkes let af og håndtagene "lægges" ned, hvilket gør den let at få ind og ud af selv små bagagerum. Transportkørestolen kan ligeledes nemt skubbes af en ledsager eller køres af brugeren selv. Hjulene er punktérfri, det sikrer at man altid har minimal rulle-modstand og ikke skal besvære sig med at pumpe dæk m.m. Kørestolen er let - vejer blot 13.7 kg. samlet, og hvis benstøtter og hjul er tages af blot: Kun 7,4kg. Prøv transportkørestolen hos os og tag den med hjem med det samme eller bestil den online.

Transportkørestol ultra let kun 12.5 kg

kr. 3.073,75 Inkl. Moms
Transportkørestol - er ultra let i vægt, let og handy at betjene - kun 12.5 kg. Transportkørestol der er let på mange måder, let at betjene, let at få plads til i små biler, let at klappe- sammen - og let at folde håndtag ned på. Idet den er produceret i aluminium er den meget let. Hvis man tager fod-støtterne af er det "man skal bære" i omegnen af 7.3 kg, hvilket er bådet let og håndterbart for næsten alle. Den er faktisk overraskende lille og let af en kørestol at være. Vores transportkørestol er unik ved at have små hjul, og derved veje meget lidt og være let at håndtere ind og ud af bilen - og så er det en sammenklappelig kørestol. Kørestolen kan klappes sammen og er derfor den idelle transportkørestol til forflytning og meget let at flytte rundt på og få op i bilen for pårørende og hjælpere.

Du kan prøve transportkørestolen hos os - og få den med hjem med det samme ! 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.