Transportkørestol - ultra let og sammenklappelig

Information om Transportkørestolene fra LEMCO

Transportkørestol let med store hjul

Transportkørestol – Mere Information

Vores transportkørestole er superlette at klappe sammen. Med snuptag trykkes sædet sammen, håndtagene lægges ned og hjulene klikkes let af (Dash Lite).

For vores transportkørestole gælder, at de er yderst handy og lette at have med –  selv i mindre biler til almindelig gøremål i hverdagen eller hvis man skal på tur eller på ferie.

Vores transportkørestole er derudover lette at opbevare, når de ikke er i brug, da de ikke fylder meget, når de er klappet sammen.

Vægten for kørestolene er helt nede i 7.3 kg for Dash lite, når hjul og bentøtter er klikket af, mens Dash Lite med store faste hjul vejer ca. 13,7 kg med hjul ( Der også kan afmonteres)

Dækkene på kørestolene er af gummi og punktérfrie.

Den maximale brugervægt er 127 kg. for begge transportkørestole.

Benstøtterne er regulérbare i højden og transportkørestolen kan dermed tilpasses til forskellige benlængder.

En transportkørestol du selv kan køre og en der køres af ledsager.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.