Spastiker CP

Spastiker – Hjemmetræning

Lemco core trainer

Hjemmetræning for personer med Spastisk Lammelse / Træning i hjemmet for spastikere med spasmer og nedsat / Ingen gangfunktion

Det anbefales at træne med spasmeknuser for at holde muskler og krop vedlige.

Træning med LEMCO Combi Bike Plus er unik fordi den kan udføres hjemme. Spastikere uden hjælper kan i mange tilfælde selv sætte benene i cyklen og træne.

Ridefysioterapi for spastikere – et alternativ tilbydes nu til hjemmetræning

Mange har svært ved at afse tid til ridefysioterapi, eller der er lang ventetid.

Træningen kan nu foregå i eget hjem. Vores Core Træner er specielt udviklet til mennesker med funktionsnedsættelser, og kan ikke sammelignes med de billige fitness ridemaskiner fra Kina.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 1.042,31DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionsykel og har svært ved at følge med. Vi får løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet. Hele europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regne med et par dages leveringstid. Træningscyklerne kan monteres med korte pedalarme, således at motionscyklen kan bruges som genoptræning efter eks. Hjerneblødning m.v. eller hvis et knæ har behov for en mindre rotationsradius efter knæoperation eller knæskade. Mange kan alternativt have stor glæde af vores Sofacykel - den kan evt. sælges i den blå avis efter endt brug, og er en let og enkel løsning. Hvis dit behov er konkret genoptræning efter eks. trafik skade, kronisk sygdom, hjerneblødning eller blodprop der har sat sig på bevægeapparatet er det godt at kontakte os, da vi har en helt speciel egnet motionscykel til denne form for genoptræning.

Lemco Combi Bike Plus Motionscykel til Kørestol

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Sofacyklen - pedaltræneren i super kvalitet hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet samt vedligeholde og styrke musklerne på en sikker måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder benene ikke af pedalen under træning. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Tilbuddet gælder også ved returnering om et år eller om to år, så vi har ubegrænset returret til fuld pris ved opgradering !  Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske modstand føles perfekt og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen, samt hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med højre og venstre ben. Sofacyklen har pedaler med en unik og effektiv hælkappe (og velcro) der sikrer at fødderne bliver på pedalen under træning. Det er samtidig let at få fødderne på plads til træningen. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen. Modstanden er magnetisk og indstilles trinløst og sofacyklen er udstyret med et digitalt display, der blandt andet viser km/t, hastighed og træningstid, så man kan følge sine fremskridt.  SPØRGSMÅL om Sofacyklen / pedaltræneren ? Ring 3325 4002 - Vi glæder os til at hjælpe dig.
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *