Sofacykel / Pedaltræner

Sofacykel / Pedaltræner info m.m.

BFM-Special-Pedals4

Sofacyklen – Information

Modstandstyrken reguleres let trinløst

På sofacyklen kan modstanden let reguleres, via en drejeknop, der er let at dreje.

Drejes modstanden mod uret bliver trådet lettere, drejes med uret bliver den tungere, derved finder man hurtigt den ønskede belastning i forhold til ens fysiske ønske og formåen.

Modstanden på træningscyklen er magnetisk, og derved lydløs.

Cyklen er udstyret med patenteret system inden i, der sikrer god og glidende bevægelse, som på de store cykler. Den faste nav hjælper foden henover det døde punkt som mange har problmer med, på traditionelle motions-cykler.

De billige pedaltrænere i bukket jern, har blot mekanisk modstand, som let kan pive og blive varm under brug. Kombineret med en meget lav vægt, gør at de sjældent bruges så meget som vores pedaltrænere.

Pedalerne med hælkappe er unik for Pedal-træneren fra LEMCO

Ingen andre pedaltrænere har så gode pedaler.

Pedalerne sikrer success med din træning eks.

 • At fødderne bliver på pedalerne når man skal bruge cyklen
 • At fødderne bliver på pedalerne under træning
 • At det er let at holde pause under træningen, uden at fødderne falder af pedalerne
 • At hælene ikke rammer gulvet under træning som det ses med andre cykler
 • At det er let at tage fødderne ned af pedalerne efter trænng

Alle ovenstående grunde, er grunde der gør at vores pedaltræner, som ikke er så billig som mange andre pedaltrænere, bliver brugt, og bliver brugt flittigt. Derved får du udbytte af træningen – Man får ikke mere muskelstyrke af at købe en pedaltræner, men af at bruge en pedaltræner, jævnligt.

Hælkappen på træningscyklen hjælper til at fødderne bliver på pedalerne under træning.

Digital display på sofacyklen

Via et digitalt display på pedalcyklen, kan man følge med i:

 • Hastighed
 • Kilometer
 • Tid
 • Estimeret kalorieforbrænding

At måle på forskellige parametre kan  være en stor motivationsfaktor og et tip er at man f.eks. gør det til en rutine at notere, hvor langt man kører og på den måde kan følge sine forbedringer.

Ved leveringen af sofacyklen følger der batteri med til displayet.

Sofacyklen er stabil og solid

Sofacyklen står stabilt på gulvet og glider ikke væk fra en, når man cykler, hvilket ofte kendetegner de billige modeller.

Pedalcyklen vejer 10,5 kg, hvilket ikke volder problemer for en voksen at flytte, selv ældre klarer det uden problemer. Træningspedalerne har gummifødder på tværstangen som er med til at at sikre en stabil og god cykeltur.

Derved bliver vores cykler brugt i forhold til de små i bukket jern som bliver købt men bruges kun i stærkt begrænset omfang.

Læs eksempelvis vores kundes kommentar:

Det skal også anbefales, at man holder sig langt væk fra billige sofa-cykel-modeller, der slet ikke har de samme muligheder som denne maskine, hvor fx modstanden kan reguleres og hælekappen holder foden på plads – det betaler sig, at bruge lidt ekstra på god kvalitet.

Læs anmeldelse af sofacyklen i vores
webshop: Anmeldelse af pedaltræner

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *