Sofacykel / Pedaltræner

Sofacykel / Pedaltræner info m.m.

BFM-Special-Pedals4

Modstandstyrken reguleres let trinløst på sofacyklen

På sofacyklen kan modstanden let reguleres, via en drejeknop, der er let at dreje.

Drejes modstanden mod uret bliver trådet lettere, drejes med uret bliver den tungere, derved finder man hurtigt den ønskede belastning i forhold til ens fysiske ønske og formåen.

Modstanden på træningscyklen er magnetisk, og derved lydløs.

Cyklen er udstyret med patenteret system inden i, der sikrer god og glidende bevægelse, som på de store cykler. Den faste nav hjælper foden henover det døde punkt som mange har problmer med, på traditionelle motions-cykler.

De billige pedaltrænere i bukket jern, har blot mekanisk modstand, som let kan pive og blive varm under brug. Kombineret med en meget lav vægt, gør at de sjældent bruges så meget som vores pedaltrænere.

Pedalerne med hælkappe er unik for Pedal-træneren fra LEMCO

Ingen andre pedaltrænere har så gode pedaler.

Pedalerne sikrer success med din træning eks.

 • At fødderne bliver på pedalerne når man skal bruge cyklen
 • At fødderne bliver på pedalerne under træning
 • At det er let at holde pause under træningen, uden at fødderne falder af pedalerne
 • At hælene ikke rammer gulvet under træning som det ses med andre cykler
 • At det er let at tage fødderne ned af pedalerne efter trænng

Alle ovenstående grunde, er grunde der gør at vores pedaltræner, som ikke er så billig som mange andre pedaltrænere, bliver brugt, og bliver brugt flittigt. Derved får du udbytte af træningen – Man får ikke mere muskelstyrke af at købe en pedaltræner, men af at bruge en pedaltræner, jævnligt.

SOFACYKEL

Sofacyklen er let at bruge

Du er sikret den bedste sofacykel med pedaler med hælkappe ved at vælge netop denne model.

Hælkappen på træningscyklen hjælper til at fødderne bliver på pedalerne under træning.

Digital display på sofacyklen

Via et digitalt display på pedalcyklen, kan man følge med i:

 • Hastighed
 • Kilometer
 • Tid
 • Estimeret kalorieforbrænding

At måle på forskellige parametre kan  være en stor motivationsfaktor og et tip er at man f.eks. gør det til en rutine at notere, hvor langt man kører og på den måde kan følge sine forbedringer.

Ved leveringen af sofacyklen følger der batteri med til displayet.

Sofacyklen er den bedste både stabil og solid

Sofacyklen står stabilt på gulvet og glider ikke væk fra en, når man cykler, hvilket ofte kendetegner de billige modeller.

Pedalcyklen vejer 10,5 kg, hvilket ikke volder problemer for en voksen at flytte, selv ældre klarer det uden problemer. Træningspedalerne har gummifødder på tværstangen som er med til at at sikre en stabil og god cykeltur.

Derved bliver vores cykler brugt i forhold til de små i bukket jern som bliver købt men bruges kun i stærkt begrænset omfang.

Pedaltræner med motor

Pedaltrænere med motor er oftest billige små motionscykler fra kina. De er ikke designet til danske fod-størrelser og derfor er de ubrulige med sko på, og uden sko gør det ondt fødderne hvis man træder med.

At træne med en motor styrker ikke musklerne – men giver naturligvis bevægelse.

Hvis man derimod træner aktivt, så øger man muskelstyrke og dermed får den effekt af træningen som ønskes. Ingen ønsker at træne blot for at få bevæget benene, men man ønsker at træne for at få mere styrke og gå bedre.

Derfor tilbyder vi at du kan prøve vores pedaltræner i 24 dage, så kan du sammenligne og nå at returnere den med motor, der virker langt dårligere end denne effektive tænker med specialpedaler. 

Pedalerne sikrer at du kan bruge cyklen med sko og at dine fødder ikke rammer gulvet eller falder af pedalerne under træning ! 

Læs eksempelvis vores kunders kommentarer

Det skal også anbefales, at man holder sig langt væk fra billige sofa-cykel-modeller, der slet ikke har de samme muligheder som denne maskine, hvor fx modstanden kan reguleres og hælekappen holder foden på plads – det betaler sig, at bruge lidt ekstra på god kvalitet.

Læs anmeldelse af sofacyklen i vores
webshop: Anmeldelse af pedaltræner

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) Der er mange der vil leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer er cykler der i handlen koster kr. 10.000 så du kan leje en rigtig god motionscykle hos os.  Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.