Smartstol - Smart stol til gangbesværede

Video om LEMCO SmartStol

Smartstolen drejes og skyder ind til bordet

SmartStol – Video – Sådan kan gangbesværede komme let ind til bordet !

Sådan kan stolen hjælpe gangbesværede i det daglige til at blive mere selvhjulpne. Reducerer fald risici og så har stolen en virkelig god sidde komfort.

Ideel til Gangbesværede

Smarstolen er meget ældrevenlig stol og er en ideel stol til gangbesværede, men det gælder naturligvis om at vælge det rigtige produkt til ens behov.

Se videoen og få en fornemmelse af vores SmartStol, som kan gøre en stor forskel både for brugeren, den pårørende og plejepersonale.

Ideel til Rollatorbrugere

Rollatorbrugere bruger netop rollator grundet risiko for fald grundet nedsat mobilitet.

SmartStolen fra LEMCO er ældrevenlig stol, der er ideel til borgere, der bruger rollator, da man kan sætte sig til bordet uden hjælp, og samtidig have rollatoren tilgængelig, både når man rejser sig og sætter sig.

Se videoen, så forstår du hvordan stolen kan aflaste og give frihed i dagligdagen.

Stolen kan søges som hjælpemiddel hos kommunen.

Smart spisebordsstol med armlæn til ældre

TIlfredshedsgaranti sikrer dig mod fejlkøb

Som ejer er det vigtigt at du er helt tilfreds – Vi får ikke vores stole retur, derfor tilbyder vi Tilfredshedsgaranti. Du kan prøve stolen hjemme og se hvor godt den fungerer. Hvis du mod forventning ikke skulle synes at stolen er genial, kan du kontakte os og returnere stolen til os. Så får du naturligvis alle dine penge tilbage.

Eneste du skal betale er returfragt med eks. PostNord eller GLS.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.