Smartstol - Smart stol til gangbesværede

Prøv LEMCO SmartStol i Helsingør

Carsten Lemche

Det vil glæde os at hjælpe dig…

Med over 30 års erfaring med kørestolsbrugere og gangbesværede er vi klar til at vejlede i hvordan man klarer sig bedre i eget hjem.

Hvadenten det er træning som supplement til offentlig genoptræning eller om det drejer sig om unikke hjælpemidler til at få en mere tilfredsstillende hverdag hjælper vi dig gerne.

Blot 32 minutter fra københavns rådhusplads ligger Danmarks eneste specialist i gangbesværede, hvor man bl.a. kan få stolen med hjem efter man har prøvet hvor god den er – og prøve den i 14 dage.

LEMCO SmartStol

kr. 5.900,00 Inkl. Moms
Senior stol med armlæn, der er helt unik og som hjælper gangbesværede og pårørende til let at sætte sig ved spisebordet på nem og behagelig samt sikker måde. Senior-Stolens overdel kan skydes ind til bordet, medens benene står fast på gulvet. SmartStolen kan drejes så den står parallelt med bordet så den er let at sætte sig i, stolen fås i flere farver.  Stolen triller ikke og man undgår at skulle “hoppe” ind til bordet, eller pårørende skal skubbe en tung ægtefælle ind til bordet, idet stolens overdel let kan “skydes” frem mod bordet. Stolen er unik og patenteret i mange lande. LEMCO er eneforhandler i Europa og vi har leveret langt over 500 af disse stole til private og plejecentre i Danmark og udland. 
Vælg udgave

SmartStol Afstandstykke

kr. 350,00 Inkl. Moms
Afstandsstykker til ryglæn - til LEMCO SmartStol, der flytter ryggen 5 centimeter frem, og hjælper personer med korte lårben til at få fuld ryg-støtte. Adapteren monteres let på 5 minutter på en eksisterende stol. Brug en stjerneskruetrækker.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.