Smartstol - Smart stol til gangbesværede

Birkerød – Inspirationsbolig

Birkerød Velfærdsteknologi lejlighed

Inspirationsbolig – selvhjulpen i eget hjem

Velfærdsteknologi lejlighed som kan besøges af borgere

Rudersdal Kommunes nye inspirationsbolig i Teglporten i Birkerød fungerer som et udstillingsvindue for en palet af nye velfærdsteknologiske hjælpemidler.

Formålet med boligen er at øge borgernes og medarbejdernes kendskab til de mange nye teknologiske hjælpemidler på markedet, som kan gøre hverdagen lettere og borgerne mere selvhjulpne.

Størstedelen af hjælpemidlerne i boligen er almindelige hjælpemidler, som kan købes i almindelig handel. I inspirationsboligen kan borgerne få mulighed for at afprøve en lang række hjælpemidler, forud for et eventuelt køb.

Teglporten 11
Birkerød.”

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.