Sclerose

Sclerose

Træningscykel til bl.a. demens

Sclerose – Vi har motionscykler som er særligt egnet hvis man har dårlig balance eller bruger kørestol

Sclerose, medicin, følgesygdomme og træning

Flere og flere får sclerose og en af de vigtigste opgaver at holde kroppen igang så længe som muligt.

Her på disse sider har vi samlet forskellig information om sygdommen og nogle af de følgevirkninger Sclerose medfører.

Du vil naturligvis kunne finde vores anbefalinger i forbindelse med træningsløsninger, samt læse og se hvad en række kunder har oplevet de har fået ud af at træne med vores nuværende og tidligere løsninger.

Sclerosemedicin

Sclerose og medicin

Vores holdning til spasmer og præparater er, at såfremt man kan modvirke spasmerne på en naturlig måde ved cykling eller anden motion, er det langt bedre end diverse forskellige typer medicin.

Det vi ofte hører, er at medicinen godt nok modvirker spasmerne, men også fjerner den rest af styrke som er nødvendig i forbindelse med de almindelige daglige gøremål, så som at tage tøj på og personlig hygiejne.

Derfor er der mange Sclerose klienter blandt vores kundekreds.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Vælg udgave

Træningscykler for personer med Sclerose og gangbesvær

Mange personer med Sclerose bruger træning af ben og overkrop med en eldreven træningscykel som en behagelig og overkommelig træning. Selv personer med meget lille eller slet ingen funktion i ben eller overkrop kan få benene bevæget.

I mange tilfælde vil man ikke have behov for en træningscykel med motor, men kan nøjes med en manuel arm/ben træner, da armene let kan fungere som drivkraft, idet cyklen er udstyret med en special indmad, der tilnærmelsesvis efterligner en cykel med hjælpe-motor.

Vi håber at du på disse sider finder inspiration eller svar på dine spørgsmål. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du undrer dig over noget eller har spørgsmål til vores træningsløsninger. Vi er førende på vores felt.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.