Parkinson

Mere sikker gang for personer med Parkinsons

Mere sikker gang for personer med Parkinsons

Du kan gøre noget selv for at holde din krop i bedre form.

Du kan træne i eget hjem med LEMCO Combi Bike Plus, træningscykel med BEAT Teknologi der fungerer som de kendte Parkinsons cykler.

Personer med Parkinsons har sjældent overskud til motion.

Med træning kan man i ro og mag cykeltræne, uden at skulle “bestige” en besværlig motionscykel.

Med træning, kan selv svært ramte personer med Parkinsons få bevæget benene, med de positive følgevirkninger der har vist sig i disse tilfælde.

  • Mere sikker gang
  • Bedre humør
  • Mere overskud i hverdagen

Dette samt meget mere kan ofte opnås, ved blot 30 minutters behagelig træning hver dag. Træningen kan foregå fra kørestol eller fra en almindelig behagelig polstret stol.

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.