Om LEMCO

Sådan finder du LEMCO

LEMCO - Fabriksvej 3

Tog fra kystbanen

Du kan let komme hertil med tog fra København Hovedbanegård. Togene afgår hvert 20 min. og har lav indstigning som er handicapvenlig.

Bus

Du kan tage bus 802 fra Helsingør st. mod prøvenstencenteret op til butikken. Fra busstopstedet vil der til fods være ca. 150 m (3 min) til vores butik.

Taxa

Hvis du vil med en taxa fra Helsingør station til vores butik, koster det ca. 85 kr for en almindelig vogn. Hvis du er afhængig af en stor vogn for, så kan du komme herop for ca 115 kr.

Flextrafik

Der findes forskellige kørselsordninger under Movia Flextrafik. Nogle af kørselsordningerne skal du visiteres til af din kommune, mens andre ordninger er åben for alle.

  • Flexhandicap er en kørselordning for personer der ikke kan benytte almindelige busser eller tog. Du skal visiteres af din kommune for at benytte denne ordning.
  • Flextur køres af taxaer, liftvogn – eller personvogn. Det er en ordning der er åben for alle. De kører dig fra adresse til adresse mod egenbetaling. Du kører ofte sammen med andre der også har bestilt kørsel. Derfor kan du ikke altid vide dig sikker på, om du bliver kørt direkte, men du til gengæld kan du med garanti være sikker på, at du kun betaler for den afstand der er mellem dine destinationer.
  • Flexhandicap. En kørselsordning omfattende fritidskørsel for bevægelseshæmmede, der ikke kan benytte almindelige busser og tog. For at bruge ordningen skal du være visiteret af den kommune du bor i.

Fly

Fra Kastrup lufthavn tager det blot ca. 1 time at komme til Snekkersten Station, hvorfra der kan tages en taxa. Ca. kr. 100 pr. vej. Hvis man er kørende på scooter er det ca. 2.5 kilometer.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.