Ødemer / Vand i Benene

Vand i benene – Medicinske bivirkninger

Mobilitetstraenere til stol og koerestol

Ofte forekommende "bivirkninger" ved brug af LEMCO Combi Bike

Medicinske bivirkninger ved medicin der bruges mod vand i benene og hævede ben

Læs mere om nogle af de medicinske bivirkninger man risikerer ved brug af vanddrivende medicin.

Vand i benene - og bivirkninger ved medicin mod vand i benene...

Citat fra www.apoteket.dk

Hvad skal du være opmærksom på med vanddrivende medicin ?

Vanddrivende medicin virker blandt andet ved at øge udskillelsen af salte (specielt natrium- og kloridioner), og det trækker vand med sig.

Udskillelsen af salte betyder, at der kan komme forstyrrelser i kroppens saltbalance, specielt kaliumbalancen. Symptomerne på kaliummangel er:

 • Appetitløshed
 • Kvalme
 • Diarre
 • Svimmelhed
 • Træthed
 • Muskelsvaghed
 • Tørhed i munden
 • Kramper i benene

Det er derfor vigtigt, at du regelmæssigt får kontrolleret dit blods indhold af kalium hos lægen.

Kaliumtilskud er som hovedregel nødvendigt for at dække tabet af kalium, når du får vanddrivende medicin. Selvom kaliumtilskud kan købes i håndkøb, bør du ikke tage kalium uden det er aftalt med din læge.

Ved anvendelsen af loop-diuretika er den hyppigste bivirkning øget tørst og hyppigere toiletbesøg. Medicinen bør derfor tages om morgenen og evt. tidligt på eftermiddagen for at undgå toiletbesøg om natten.

Kaliumbesparende diuretika kan give for højt indhold af kalium i blodet og i sjældnere tilfælde for lavt blodtryk. Det er derfor vigtigt, at lægen måler indholdet af kalium i blodet regelmæssigt. Man skal derfor kun have kaliumtilskud, hvis lægen har målt for lavt kalium i blodet.

Nogle smertestillende lægemidler i håndkøb med ibuprofen kan nedsætte virkningen af loop-diuretika, hvis de tages sammen.

Ofte forekommende "bivirkninger" ved brug af LEMCO Combi Bike

 • Bedre fordøjelse
 • Bedre humør
 • Mindre vand i benene (På en naturlig måde)
 • Mere oprejst gang
 • Varme i benene
 • Længere gangdistance
 • Varme i benene
 • Farveændring fra blå til lyserød
 • Bedre bevægelse i led
 • Udskillelse af affaldsstoffer
 • Hurtigere sårheling på benene
 • Mere mobilitet i ben og lår m.m.

Mobilitetstrænere kan reducere vand i benene på en enkel og naturlig måde

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring, hvilket dog medfører ekstraomkostning.  Der er mange der ønsker at leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer med saddel er cykler der i handlen koster kr. 10.900,- så du kan leje en rigtig god motionscykel hos os. De leveres samlet klar til brug. Combi Bike Plus - Motionscyklen til kørestol koster kr. 21.500 Inklusiv moms, samme tilbud mit.  3 mdr. leje med forkøbsret gælder naturligvis også for genoptræningscyklen vi producerer i Helsingør. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge cyklen.
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
Vælg udgave
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.