Nyheder

Til Pressen

Carsten Lemche

Til Pressen

 

Carsten Lemche har ejet LEMCO siden 2003

Han hjælper borgere med at få et bedre liv i egen krop, ved hjælp af velfærdsteknologi, hjælpemidler og træningsløsninger som kan gøre borgeren mere selvstændig.

Carsten Lemche har hjulpet tusindvis af mennesker til et bedre liv. Carsten Lemche har altid bevæget sig indenfor innovation og hjælp til de svage i samfundet. I en tidlig alder så han behovet for træning til kørestolsbrugere, og udviklede ved hjælp af netværk og professionelle konsulenter en træningscykel med hjælpemotor i Dansk Design, udviklet og produceret i Danmark.

Efterfølgende er der med baggrund i de behov han så udviklet både træningscykel til kørestolsbrugere der på banebrydende facon gør vores træningscykel med hjælpemotor unødvendig, og til en langt lavere pris.

Innovativ sengecykel opfundet laceret i opdateret udgave i 2019

En innovativ sengecykel er efterfølgende udviklet efter at have set hvordan sådan en enkel sengecykel hjælper hospitalsindlagte til at komme styrket hjem fra hospitalet.

Som iværksætter har Carsten Lemche stiftet bekendskab med mange produktions former, men altid har han for øje, at det skal optimeres og udvikles optimalt. I Danmark skal vi lægge vores resourcer i at tænke os godt om grundet vores høje omkostninger og fokus på miljø og design.

Carsten Lemche er en ildsjæl, og man går ikke forgæves hvis man enten har et behov han kan løse, eller en idé der kan arbejdes videre på.

Forsknings og innovations styrelsen har bidraget til at Carsten Lemche har tillært sig en stor viden om Medicinsk Udstyr samt vurdering af risiko ved design af handicap hjælpemidler og handicap træningscykler, en viden der mange gange er behov for.

Carsten Lemche har en høj moral – i det daglige opleves det kontant, men fair.

Alternativt er du meget velkommen til at emaile mig på: carsten@lemco.dk

Carsten kan kontaktes på tlf: 3325 4002

Hent pressefoto i høj opløsning 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *