Nyheder

Kommuneaftaler & Indkøbsaftaler på træningsudstyr

Combi Bike Plus Motionscykel Kørestol

Kommuneaftale & indkøbsaftale på træning & genoptræningsudstyr

Hos os fungerer det let og smertefrit… – uden indkøbsaftale

Indkøb af træningsudstyr – en tillidssag

Hos LEMCO har vi valgt at fokusere på værdien over for dig som kune og overfor dine borgere / patienter. Derfor har vi valgt at have reelle priser fra starten af. Det sparer besvær og tid med møde og lange besværlige aftaler. Derfor er du sikret en konkret og korrekt pris, fra første kontakt med os.

Unikke løsninger

Vores løsninger er unikke og derfor kræver udstyret ikke besværlige indkøbsaftaler. Indkøbsaftaler og udbud på træningsudstyr laves alene ved løsninger der overstiger 500.000 og på standard varer. Standard-Krykstokke, Standard-Transportkørestole og andre hjælpemidler der bruges mange af i hver kommune hvert år, men ikke på træningsudstyr og specialvarer.

Derfor er du sikret at priserne ikke ændrer sig henover året(*) i forhold til budgetter m.v. således at man måske har købt udstyr som man havde akut behov for, og man så ser det 30% billigere 14 dage efter.

Rabat på 20% og 30% kan ingen leve af.

Mange steder lægges den rabat der vises som tilbud, i bedste fald blot på varen, eller også hentes det ind på dyre reparationer eller efterfølgende service. Hos os har vi faktureret reparationer for kr. 5.000 kroner i alt – de sidste 5 år.

Vores løsninger kører mange steder på tiende og femtende år, uden service.

Indkøbsaftale på transportkørestole

Bemærk at selvom der både er indkøbsaftaler på transportkørestole og krykstokke, så er det typisk på specielle modeller. Hvis borgeren skal have en kørestol der er let at have med i en lille bil, så er vores Dash X ideel. Ofte kan borgeren benytte fritvalgs ordningen og få den helt lette og rigtige stol. – Det sikrer også at det kommunerne køber ind bliver brugt.

(*) Forbehold for prisstigninger på råvarer, valuta udsving m.v. udenfor vores indflydelse.

Carsten Lemche har overtaget LEMCO efter sin far. Anden generation fører de stolte traditioner videre af ærlig og reel salg og service som vi kender det fra en svunden tid.

Ingen har bedre løsninger til bedre priser end LEMCO.

Vi skal være de bedste til at formidle vores løsninger. 

Min holdning er at vi skal være de bedste til at formidle vores løsninger, og så skal løsningerne være så gode at de sælger sig selv. Da vores produkter er unikke tillader vi os den luksus.

Hvis du tror at du kan få de samme produkter billigere andetsteds, så kontakt mig for råd og vejledning.

Med 25 års branche erfaring hjælper jeg gerne med at fortælle hvori forskellene består.

Hos os får mere end du betaler for…

• 25 års brancherfaring

• Kreative og engagerede medarbejdere

• Medarbejdere der hjælper dig til at finde den rette løsning

• Vi udfordrer gerne vanetænkning

Leverede 30 manuped – træningcykler til 30 plejehjem i københavn på 1 dag…

Dérfor var det LEMCO Rehab & Fysio at Københavns Kommune valgte til at levere 30 træningscykler til de københavnske plejehjem. Vi blev kontaktet i november om vi kunne levere 30 træningscykler til plejehjemmene i julegave. Kommunen havde fundet nogle midler som de gerne ville glæde de københavnske plejehjem med.

Kommunen spurgte plejehjemmene om de ville have en almindelig træningscykel, men rigtig mange plejehjem ville hellere give de svage borgere mulighed for at træne – nemlig de borgere der er kørestolsbrugere, hvor tilbuddene om fysisk træning er begrænsede

Vi var to mand der startede klokken 8 i københavn og samlede 32 LEMCO Combi Bike Manupeder, som er både driftsikre og holdbare til det krævende job det er når der skal trænes og genoptrænes.

Seks timer tog det at samle 32 cykler, og køre dem i 2 lastvogne til de enkelte plejehjem. Efterfølgende har flere plejehjem suppleret med flere cykler, da de netop er velegnede til også at kunne stå på gange og nicher, der kan laves til træningsnicher.

Træningen med LEMCO Combi Bike er let, derfor er det også ofte at de pårørende sætter sig ud og træner med sin ægtefælle.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.