Nyhed

Sådan hjælper vi mennesker med handicap

Carsten Lemche

Sådan hjælper vi mennesker til et bedre og lettere liv !

Da vi i sidste ende, er med til at hjælpe personer, der har specielle behov blandt andet indenfor bevægelseshandicap, er det vigtigt at vi er så fleksible som muligt i forhold til at servicere de forskellige behov, der ligger inden for vores kerneområder.

Derfor taler vi med største naturlighed med privatpersoner, der har specielle behov for indenfor f.eks. hjælpemidler eller træningsløsninger, der kan styrke muskulaturen og dermed give overskud og øget livskvalitet.

Vi taler med fagpersonale i form af ergoterapeuter, hjemmeplejere, læger, sygeplejerskere, fysioterapeuter, og andre der har brug for råd og vejledning til hvorledes vores løsninger kan gøre en forskel i deres sammenhæng. 

Vi deltager jævnligt i forskellige projekter og fagmesser, hvor vi med vores viden og løsninger bidrager til hvordan nuværende og fremtidige løsninger kan gøre gavn og dermed en forskel for personer med nedsat funktionsevne.  Det kan både være indenfor områder hvor sclerose, parkinson’s eller andre områder er i fokus.

I forbindelse med finansering kan vi have gode bud på hvilke fonde der skal ansøges eller hvilke offentlige muligheder, der findes i forbindelse med finansiering.

Med andre ord, vi stiller vores ekspertise og erfaringer i over 30 år til rådighed, fordi vi mener, at vi kan gøre en forskel indenfor vores kerneområder og dermed for de personer med behovet.

SPØRGSMÅL ? 

Ring 3325 4002 – Vi glæder os til at tale med dig. 

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *