Motionscykler til ældre

Motionscykel til ældre samt til genoptræning

Combi-Bike-Plus-Motionscykel-til-kørestol

Motionscykel til ældre samt til genoptræning efter eks. operation eller bl.a hjerneblødning

Motionscyklerne til ældre er lette at bruge. Mange ældre tror at de skal sidde på en saddel, men risikoen for at falde under brug er ofte meget høj. Derfor har vi udviklet en motionscykel som passer til ældre (Typisk hvor der også er et handicap involveret eller på vej) – Det være sig genoptræning eller vedligeholdende træning.

Motionscyklerne fra LEMCO er super enkel at bruge, det tager ca. 1.5 sekund at forstå at bruge motionscyklen, også selvom man er “gammel” og har en eller flere funktionsnedsættelser / Handicap.

De er lette at benytte, bruges typisk siddende i en god stol med støtte eller i mange tilfælde direkte fra kørestolen, hvorfor det ikke er nødvendigt at forflytte sig til en saddel eller en motionscykel med indbygget saddel, det kan ofte være svært at finde den rette motionscykel til en ældre.

Derfor har vi udviklet den bedste motionscykel hvis man er ældre eller har et handicap. Cyklerne producerer vi i Helsingør på vores lille fabrik, til hele verden!

Motionscykel til ældre…

Du kan låne motionscyklen med hjem og prøve den eks. i en weekend, så du er helt sikker på at du får den rigtige.

I vores ShowRoom har vi udstillet flere motionscykler så du kan blive inspireret og prøve hvilken motionscykel der er den rigtige for dig.

Måske skal du ikke have en motionscykel med saddel ?
– men en der er mere egnet til dig – hvis du er oppe i årene…

Igennem 30 år har jeg hjulpet ældre og mennesker med handicap med at få den helt rigtige træningscykel. Det vil glæde mig også at vejlede dig.

Det er tilrådeligt at få en kompetent vejledning, baseret på mine erfaringer kan vejledningen sagtens være i telefonen – før du bestemmer dig for enten det ene eller den anden cykel.

Husk at vi på mange af vores løsninger har tilfredshedsgaranti

Problemerne for mange er at holde fødderne på pedalerne og holde balancen. Derfor er vores pedaltræner med specialpedaler ideel. Køb kvalitets pedaltræner hos os

Hvis du derimod også har et handicap kan det være nødvendigt med vores træningscykel målrettet kørestolsbrugere og meget dårligt gående ( gælder også halvsidige lammede m.v. ) og med en successrate på 99% er den ideel for dig der ikke vil gå på kompromis.
Klik her for mere information om vores kørestolscykel.

Motionscykler til ældre er vores speciale.

Hos os finder du det rigtige hvis du er gangbesværet og ikke kan bruge almindelige motionscykler med saddel. Det er en stor udfordring for mange gangbesværede at bruge traditionelle motionscykler med saddel – selv de cykler med let indstigning.

Vælg en af vores bedste ældrevenlige motionscykler

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *