Motionscykler til ældre

Motionscykel til ældre samt til genoptræning

Combi-Bike-Plus-Motionscykel-til-kørestol

Motionscykel til ældre samt til genoptræning efter eks. operation eller bl.a hjerneblødning

Motionscyklerne til ældre er lette at bruge. Mange ældre tror at de skal sidde på en saddel, men risikoen for at falde under brug er ofte meget høj. Derfor har vi udviklet en motionscykel som passer til ældre (Typisk hvor der også er et handicap involveret eller på vej) – Det være sig genoptræning eller vedligeholdende træning.

Motionscyklerne fra LEMCO er super enkel at bruge, det tager ca. 1.5 sekund at forstå at bruge motionscyklen, også selvom man er “gammel” og har en eller flere funktionsnedsættelser / Handicap.

De er lette at benytte, bruges typisk siddende i en god stol med støtte eller i mange tilfælde direkte fra kørestolen, hvorfor det ikke er nødvendigt at forflytte sig til en saddel eller en motionscykel med indbygget saddel, det kan ofte være svært at finde den rette motionscykel til en ældre.

Derfor har vi udviklet den bedste motionscykel hvis man er ældre eller har et handicap. Cyklerne producerer vi i Helsingør på vores lille fabrik, til hele verden!

Motionscykel til ældre…

Du kan låne motionscyklen med hjem og prøve den eks. i en weekend, så du er helt sikker på at du får den rigtige.

I vores ShowRoom har vi udstillet flere motionscykler så du kan blive inspireret og prøve hvilken motionscykel der er den rigtige for dig.

Måske skal du ikke have en motionscykel med saddel ?
– men en der er mere egnet til dig – hvis du er oppe i årene…

Igennem 30 år har jeg hjulpet ældre og mennesker med handicap med at få den helt rigtige træningscykel. Det vil glæde mig også at vejlede dig.

Det er tilrådeligt at få en kompetent vejledning, baseret på mine erfaringer kan vejledningen sagtens være i telefonen – før du bestemmer dig for enten det ene eller den anden cykel.

Husk at vi på mange af vores løsninger har tilfredshedsgaranti

Problemerne for mange er at holde fødderne på pedalerne og holde balancen. Derfor er vores pedaltræner med specialpedaler ideel. Klik her for mere information om pedaltræneren. 

Hvis du derimod også har et handicap kan det være nødvendigt med vores træningscykel målrettet kørestolsbrugere og meget dårligt gående ( gælder også halvsidige lammede m.v. ) og med en successrate på 99% er den ideel for dig der ikke vil gå på kompromis.
Klik her for mere information om vores kørestolscykel.

Motionscykler til ældre er vores speciale.

Hos os finder du det rigtige hvis du er gangbesværet og ikke kan bruge almindelige motionscykler med saddel. Det er en stor udfordring for mange gangbesværede at bruge traditionelle motionscykler med saddel – selv de cykler med let indstigning.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *