Manuped - Hos LEMCO udvikler vi manupeder der virker

Manuped – Kvalitets manuped fabrikeret i Danmark

Træningscykel-til-stol- også kaldet manuped ( Kan lejes )

Manuped til kørestolsbrugere og gangbesværede

–  Manuped til effektiv træning af arme og ben – også til professionelt brug.

Træningscykel til kørestolsbrugere

LEMCO Combi Bike Plus, træn hjemme eller i fysioterapi!

Få pulsen op og stimulér blodcirkulationen med vores dansk producerede motionscykel, der kan træne ben og arme samtidig, mens man sidder i egen stol eller kørestol. Når du først har prøvet den, vil du være overbevist om hvorfor almindelige cykler og cykler med motor er gammeldags.

Mange personer med handicap som kigger efter en træningscykel med hjælpemotor oplever LEMCO Combi Bike Plus Træningscyklen mere effektiv og tilfredsstillende på en lang række punkter

 • Samtidig træning af arme og ben i en rolig og glidende bevægelse
 • Lydløs med glidende rart tråd.
 • Let at justere modstanden
 • Magnetisk modstand som alle de bedste motionscykler.
 • Dansk Design
 • Enkel betjening
 • Indbygget rotationslås for let indstigning
 • Let at bruge fra kørestol / stol
 • Velcrobånd (enhåndsbetjente) kan monteres
 • Egnet til genoptræning m.v.

Personlig levering efter aftale.

Cyklen er designet til kørestolsbrugere og dårlig gående.
Cyklen bruges hundredevis af steder eks.
mange genoptræningscentre og plejehjem.

Manupeden fra LEMCO er: Defacto standard manuped i Danmark.
Ingen andre manupeder er lige så holdbare og velfungerende vores manuped – også selvom andre kan ligner til forveksling.
Kontakt os og spørg hvorfor ? 

ALTID Tilfredshedsgaranti på LEMCO Combi Bike Plus Manupeden- Ingen andre har et bedre produkt eller noget der tilnærmelsesvis ligner.

Cyklen bruges hundredevis af steder i landet indenfor genoptræning og træning på plejecentre

Vores manuped er meget velfungerende for kørestolsbrugere og personer med dårlig balance, da den kan benyttes fra stol eller kørestol og derfor anbefalet i forbindelse med f.eks rehabilitering

Mange kørestolsbrugere kan benytte denne manuped i stedet for absolut at skulle bruge træningscykel med hjælpemotor, der er ganske dyr.

Tidligere har træningscykler med hjælpemotor været eneste løsning for personer uden styrke i benene i forbindelse med rehabilitetering.

Træn hjemme eller i fysioterapi med LEMCO Combi Bike Plus

Træning i eget hjem er vigtigt.

At træne når man har lyst og overskud burde være en menneskeret.

Der er dage, hvor man ikke overkommer at skulle ud af huset til træning i fysioterapi og så skal man kunne springe over med god samvittighed.

Manupeden er i verdensklasse og produceres af os i Danmark (Helsingør)

Har du brug for vedligeholdende træning efter blodprop i hjernen elller eks. hjerneblødning, og den tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

50% af vores kunder er private borgere, som ønsker at supplere offentlig genoptræning.

Cyklen kan almindeligvis passes ind i en almindelig dagligstue.

Få hjælp vedr. LEMCO Combi Bike manupeden. Kontakt os

Få hjælp per telefon
Ring på telefon: 33 25 40 02
Eller mail på info@lemco.dk

 

Manupeden er egnet til træning til en stor gruppe diagnoser.

 • Halvsidigede lammede
 • Paraplegikere (lam fra livet og ned)
 • Tetraplegikere (lam fra brystet og ned)
 • Benamputerede er træningscyklen også egnet til
 • Neurologiske patienter

Typisk har man lidt kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok til at få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget BEAT teknologi.

Derfor behøver man kun i 2% af tilfældene en træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som den træningscykel som vi producerer her i Helsingør: Combi Bike Plus

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. 30 Dages opsigelse. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
 • Plejehjem
 • Bofælleskaber
 • Hospitaler
 • Genoptræningscentre
 • Korttidsafsnit
 • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Vælg udgave

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring, hvilket dog medfører ekstraomkostning.  Der er mange der ønsker at leje motionscykler, men bare rolig vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne vi udlejer med saddel er cykler der i handlen koster kr. 10.900,- så du kan leje en rigtig god motionscykel hos os. De leveres samlet klar til brug. Combi Bike Plus - Motionscyklen til kørestol koster kr. 21.500 Inklusiv moms, samme tilbud mit.  3 mdr. leje med forkøbsret gælder naturligvis også for genoptræningscyklen vi producerer i Helsingør. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge cyklen.
Vælg udgave

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
Vælg udgave
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige manuped.

Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.